یعنی با این رژیم کم نمیکنم ؟خب به نظرتون از سایت بگیرم؟ شما میشناسید سایتی که رژیم خوب بدن؟
ببین اصن وسواس نداشته باش همین که کم بخوری ریزه خواری نکنی غذای چرب و سنگین و فست فود و قند و شکر حذف کنی ورزشم کنی کم میشه تو غذاهای عادی تو میتونی بخوری ولی کمتر سبزیجات بیشتر بخوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه نمیشه غذاهای عادی ما هر روز هفته ناهار برنج داریم یا شام هامون کلا سرخ کردنیه . مثل کباب شامی ، ...
خب همین دگ منظورم اینه میتونی برنج بخوری و نه هر روز و خواستی بخوری کم بخوری ، مثلا سیب زمینی رو هواپز درست کنی با یه ذره روغن ، بیشتر حبوبات و سبزیجات بخور ولی نون و برنجم میتونی بخوری ولی کمتر
من رژیم فست گرفتم خیلی خوب بود،همش دو هفته گرفتم ولی هم وزنم اومد پایین هم بعد اینکه رژیم و ول کردم بازم وزنم میومد پایین،البته تو خونه درخت بیست دقیقه ورزش و رقص میکردم ک عرق کنم