2777
2789

وای بچه ها سلام

عکس خودمو بعد و قبل بلوغ مقایسه کردم

پوستم هنوز ایراد داره مثلا یجاهایی خیلی کم قرمزه یا ناهمواری های ریز داره و به خاطر شوینده ام خشک میشه و آب رسان که میزنم خیلی بهتر میشه

امااااا

بگم از جوش هام

توی دوران بلوغ تقریبا هیچکسی به اندازه من جوش نداشته

بچه ها واقعا چندش و عذاب آور بود

اما قبول کنید یه بخش کوچولو از عمرتونه و وقتی ۱۸ ۱۹ ساله شدید اوضاعتون خیلی بهتر میشه 

تنها پیشنهاد مهم من اینه: ضد افتاب یادتون نره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلم دو رنگ شدن پوستمه پوستم کلا حساس نیست خیلی جوش دارم ولی شمکلی ندارم باهاشون چون زیاد نیتس اوقندر ولی اطراف دهنم پوستم دو رنگه یکم تیره تره از بقیه جاهای صورتم نمیدونم باید چیکار کنممممم توی زمستون بهتر میشه ولی همچنان هست

من توی بلوغ جوش نزدم ولی الان که ۱۹ سالم شده شروع شده اصلا خیلی بد شده پوستم . جوش زیر پوستی میزنم

استرس و اضطراب زیادی داری؟

من تقریبا دیگه جوش ندارم

اما وقتی استرس میگیرم یکی دوتا به همراه جوش های زیر پوستی حمله میکنن بهم که طبیعیه

استرس و اضطراب زیادی داری؟من تقریبا دیگه جوش ندارماما وقتی استرس میگیرم یکی دوتا به همراه جوش های زی ...

اره استرس توی خونمون خیلی زیاده  هر روز لاغر تر از دیروز میشم و صورتم جوش میزنه

‌‌‌

رفتی دکتر؟چربی خون نداری؟موقع خواب و بیدار شدن صورتت رو میشوری؟ یا بعد آرایش

اره زیاد می‌شورم 

راستش زیاد توان دکتر رفتن و دارو های اختصاصی ندارم متاسفانه ولی قبل ها یکی دوبار رفتم صابون شستشو چرک خشک کن قرصش و به سرم که بوی الکل میداد 

استفاده کردم انچنان کوثر نبود 

جای جوش هام هم مونده نمیرن و پوستمو خوب جلوه نمیدن 😞