2777
2789
عنوان

کیا پرنده دارنننن بیایید ی لحظهه

71 بازدید | 11 پست

الان 1 هفته میخوام برم مسافرت میسپارمش به بابام ب نظرتون ممکنه اتفاقی بیفته براش؟ بلبل خرما هستش

با پدرم صمیمی هست و میشناسدش حتی کنارش هم میخوابه بعضی وقتا ولی حس میکنم خیلی ب من وابستس مشکلی دیش میاد براش ی وقت؟  

بابام در روز کلا 6 ساعت پیش پرنده هست و میتونه باهاش وقت بگذرونه بقیش یا خوابه یا سرکار😂

غذاهم بلده بخوره خودش حمام هم میکنه حتی خودش!!!

فقط من زیادی نگرانشم میترسم افسرده شه تو رو خدا تو دلمو خالی نکنید🫠

مرغ مینا و عروس هلندی احساسین 

ولی پرنده های من هیچی شون نشد مرغ عشقن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ مینا و عروس هلندی احساسین ولی پرنده های من هیچی شون نشد مرغ عشقن

من یه قناری دارم بیچاره ام کرده😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مرغ مینا و عروس هلندی احساسین ولی پرنده های من هیچی شون نشد مرغ عشقن

فک نمیکنم بلبل خرمات هم اگر جفت داشته باشه افسرده شه

جفت داره؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

بلبل خرما رو نمیدونم ولی اگر جفت داره نگران نباشما طوطی برزیلی رو ۴ روز با جفتش تنها تو خونه گذاشتیم

خیلی صدا دارن طوطی ها 

منم دارم کلافه شدم ولی خیلی دوسشم دارم🤣🤧

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

تازه یکیش بوس و ... هم میخوادانگار صاحب قبلی ش خیلی خونه یکی بودن با هم🤣🤣

بوس بده وایییییی🤣🤣🤣🤣🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دقیقا مثل دختر من فردا مسافریم میگه بیارمش شوهرم میگه تو اتوبپس مکان عمومی نمیشه ببری باید خونه بمون ...

دقیقا منم با اتوبوس میرم اگه ماشین شخصی بود صد درصد میبردمش