2777
2789
نه باید داروتو مصرف کنی چرک شوخی نیست

نمیتونم بخدا

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

پونه دم کن فکر میکنم خوبهآب نمک قرقره کننمک دریا باشه عااالیههر ۸ ساعت قرقره کن ،باورت نمیشه تاثیرش ...

حتما

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه افرادی هستن به نام پزشک میری پیش شون ویزیت میشی دارو میگیری خوب میشی

😐😐😐خوندی چی نوشتم؟

گفتم معدم داغونه نمیتونم بخورم 

اگر وقت بزارم و بنویسم انجام میدی؟

اره حتما😭😭😭

نمیتونم بخدا

با معده خالی نخور

آب هم فراوون بخور 

هیچ دمنوشی آنتی بیوتیک نیست 

عفونت سینوسی زیاد بشه خطر داره برات

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

دمنوش پنیرک هستولی خب میگی معده ام مشکل دارهبرو دکتر بگو معدم مشکل دارهبرات سرم و امپول بندیسهدرواقع ...

باشه عزیزم

عزیز من از پنی سیلین میترسم😭😭چیکار کنم؟

پیاز خام بخور برا عفونت گلو خیلی خوبه

اره شنیدم

با معده خالی نخورآب هم فراوون بخور هیچ دمنوشی آنتی بیوتیک نیست عفونت سینوسی زیاد بشه خطر داره برات

چندماه سینوزیت دارم

کاش دارو نمیخوردم حداقل تزریق میکردم ولی از پنیی سیلین میترسم

خب عزیزم شما میتونی تزریقی بگیریواسه همین نوشتم برو دکتر چه مقاومتی دارید ماشالله

درد داره پنی سیلین🥲🥲😭وگرنه میرفتک

باشه عزیزمعزیز من از پنی سیلین میترسم😭😭چیکار کنم؟

گفتم که نترس

من خودمم فوبیا تزریقات دارم

( ینی بعد از دیدن تزریق ازشتباهی یکی از عزیزانم اینجوری شدم) 

ومی ترسیدم

ولی بعد از مسافرتم سرما خوردیم چند نفرمون

از اونجایی که مهمون داشتیم تصمیم گرفتم اول بریم بیمارستان

برای همه مون سرم نوشت، شربت و قرص

رفتیم اتاق تزریقات باورکن دردش کم بود ینی همون لحظه

و ترس من ریخت... 

یکم درد داره همون لحظه بعد که تموم شد دیگه درد زیاد نداری... 

ولی اگه خدای نکرده بمونه تو بدنت جدا از هزینه بالاتر قطعا باید بستری بشی و وخب تزریقات بیشتر 

گفتم که نترسمن خودمم فوبیا تزریقات دارم( ینی بعد از دیدن تزریق ازشتباهی یکی از عزیزانم اینجوری شدم) ...

عزبزم منم نمیترسما مثلا نوروبین میزنم راحت ولی این😭

نمیدونم خیلی دردم بگیره یا ن

اره بابد حتما برم 🥲ولی خیلی رو مخمه 

مامانم گفت خیلی دردت میگیره