2777
2789

پسرم سه سالشه در کل خوبه اما بعضی موقع ها تاکید میکنم فقط بعضی مواقع خیلی بد میشه شروع میکنه به شیطنت های عجیب غریب کارای زشت و کلا تا جایی که بتونه میره رو اعصاب با زبون خوش میگیم نکن گوش نمیده دعوا میکنیم فقط میخنده دیگه انقد ادم و عصبی میکنه من خودمو کنترل میکنم نهایتش داد میزنم سرش ولی پدرش اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه میزنتش. بیشتر این رفتارهاش هم مواقعی نشون میده که باباش خونه است.  مثلا امشب غذا میخورد هی میومد تف میکرد به سمت من. هرچی ما میگفتیم پسرم زشته نکن اصلا گوش نمیداد دعواش کردیم گوش نداد هی خنده های مسخره میکرد ادم بیشتر عصبی میشد بردمش تو اتاقش باهاش حرف زدم بازم ولکن نبود اخرش باباش زدش بچه امم پرید بغلمم شروع کرد به گریه کردن.  تو رو خدا بگید چیکار کنیم.  دلیل این کاراش چیه یعنی.  من مشکلی ندارم اینجور موقع ها به کار بدش بی توجهی میکنم و تحمل میکنم یواش یواش ول میکنه ولی باباش اصلا تحمل نداره گیر میده که نکن بچه هم هی لج میکنه اخرم منجر به کتک میشه.  جیکار کنم. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول كه زدن به شدت بده. ولي خيلي وقت ها ادم نميتونه خودشو كنترل كنه. 

دوم اينكه من فكر ميكنم دنبال جلب توجه هست مخصوصا جلو پدرش. 

سوم خيلي كاراي خوبي ميكنيد كه ميريد و تنها باهاش حرف ميرنيد و اينا. روشاي خوبيه. 

چهارم اينكه حتما حتما از مشاور كودك كمك بگيريد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چقدر صبوری 

آفرین واقعا

به اندازه کافی بهش توجه میشه؟

چون گفتی وقتی پدرش خونه اس اینکارو میکنه، شاید چون میدونه با اینکار توجه هارو جلب میکنه انجامش میده

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

فقط جلب توجه میخواد حتی اگه اون توجه منفی باشه و کتک زدن باشه 

ولی بعضی از بچه ها انرژیشون زیاده دوست دارن تایید بشن یک دستمال و آب بده دستش بگو بره میز هارو تمیز کنه بهش فعالیت و کار زیاد بده 

مشکل از شوهرته. و اینکه در تربیت بچه، باهم هماهنگ نیستین و بچه از این موضوع سواستفاده میکنه.

یعنی چی. در حضور بچه من اصلا با باباش بحث و مخالفت نمیکنم سر تربیتش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

پسر منم‌دقیقا اینجوریه وقتی‌گیر می‌دیم که‌یه‌کاریو‌نکن بدتر می‌کنه و‌اگه‌دعواش‌کنم‌دقیقا‌می‌خنده که از استرسه فقط‌فقط فقط بی توجهی جواب می ده و‌چون‌همسرت دعواش می کنه جلو‌اون داره انجام‌می ده‌چون‌سن لحبازیشونه 

اون لحظه بی‌توجهی‌کنین حواسشو‌به یه چیز دیگه‌پرت‌کن کم‌کم‌از سرش می افته

احتمالا از واژه های منفی زیاد استفاده میکنی 

اون لحظه ها فقط احتیاج به توجه داره باید باهاش بازی کنید مثلا بهش بگو نظرت چیه قایم موشک بازی کنیم 

یا بدو بریم خمیر بازی 

یا پیش به سوی پارک 

اگه داره تف میکنه نگو این کار زشته بگو بریم تو حموم دهنت رو پر آب کن بپاش به دیوار 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

این مشکلی که گفتی خیلی طبیعی‌تر از چیزی هست که به نظر میاد 🌹 چون بچه‌های سه‌ساله تازه دارن قدرت خودشون، مرزها و واکنش بزرگترا رو امتحان می‌کنن. چند نکته مهم که می‌تونه کمک کنه:

🔹 چرا این کارا رو می‌کنه؟

• بچه تو این سن برای جلب توجه هر کاری می‌کنه، حتی کارای زشت. براش مهم نیست توجه مثبت باشه یا منفی، فقط می‌خواد دیده بشه.
  • وقتی باباش خونه‌ست بیشتر تکرار می‌کنه، چون دیده پدر زود عصبانی میشه و بچه از این واکنش انرژی می‌گیره (یه جور بازی براش میشه).
  • بچه هنوز مهارت کنترل احساسات و هیجانات نداره، پس با خنده یا شیطنت جواب میده.

🔹 چی کار کنید؟

1. کتک اصلاً جواب نمیده: باعث میشه یا بچه پرخاشگرتر بشه یا ترسو و گوشه‌گیر.
  2. بی‌توجهی هوشمندانه: وقتی کار زشتی می‌کنه (مثلاً تف کردن یا خنده‌های لج‌بازانه) اصلاً واکنش نشون ندید. حتی اخم هم نکنید. فقط بی‌تفاوت باشید.
  3. توجه مثبت زیاد بدید: وقتی کار خوب می‌کنه، فوراً تشویقش کنید. حتی کارای کوچیک مثل قشنگ غذا خوردن یا مرتب کردن اسباب‌بازی.
  4. قانون و پیامد ثابت: یه پیامد ساده و ثابت بذارید. مثلاً بگید «اگه تف کنی، دیگه نمی‌تونی سر میز غذا باشی، میری روی صندلی مخصوصت». بعد حتماً عمل کنید، بدون داد و دعوا.
  5. پدرش باید یاد بگیره خونسرد بمونه: چون بچه دقیقاً روی همین نقطه ضعف سوار میشه. شاید لازم باشه با پدرش قرار بذارید که هر وقت خیلی عصبانی شد، جاشو به شما بده یا بره بیرون چند دقیقه.
  6. زمان اختصاصی با پدر: بچه وقتی محبت و توجه کافی از پدر بگیره، کمتر دنبال جلب توجه منفی میره. حتی روزی ده دقیقه بازی دو نفره بدون موبایل و تلویزیون خیلی تأثیر داره.

این رفتارها بیشتر «مرحله رشدی» هست، نه نشونه بد بودن بچه. اگه با ثبات و آرامش پیش برید، کم‌کم خودش فروکش می‌کنه.

تاثیر اخلاق پدرشه...

خودمم میدونم ولی نمیدونم به همسرم بگم که دقیقا چیکار بکنه که وضعیت بهتر بشه. خیلی کم وقت میگذرونن باهم. 

امشبم بهش گفتم خودتو کنترل کن بچه رو نزن گفت نمیتونم خودمو کنترل کن.  تو وقتی میبینی من عصبی ام بچه رو بردار ببر اینم شدنی نیست