2777
2789
عنوان

سالی دویست میلیون از کجا بیارم

344 بازدید | 42 پست

چند ساله پشت کنکور موندم به امید پزشکی یا داروسازی که واقعا عاشقش بودم 

بعد چندسال بالاخره یه رتبه ای آوردم که مشاور میگه دوره روزانه احتمالش خیلی کمه ولی شانس بالایی داری داری آزاد قبول بشی 

اخه منسالی دویست و خرده میلیون از کجا بیارم؟؟😭😭😭

سراغ چه شغلی برم که بتونم پولشو جور کنم😭

اینهمه تلاش کردم چندساله خونه نشین شدم افسرده شدم انقدر اضافه وزن پیدا کردم که کل فامیل مسخرم میکنن 

از خانوادم بدم میاد هیچوقت نتونستن برام کاری کنن فقط ادعا دارن من حتی از مدرسه به بعد هیچ کتاب جدیدی نگرفتم چندساله چشمام کور شده تا از گوشی پی دی اف کتاب تستارو خوندم.پول نداشتن که هیچ حتی جو آرومی هم برام فراهم نکردن هر روز میوفتادن به جون هم جر و بحث میکردن مگه من چند سالمه که غصه نداریامونو بخورم غصه اجاره خونمون بخورم

خدایا این چه عدالتیه رتبه ۱ برای تعطیلات میره مسکو و پاریس ولی یه ذره از پول سفرشونو بهم ندادی تا مشکلمو حل کنم. 

پدرم حتی صدای تلویزیون هم کم نمیکرد تا من تو اتاق درسو بخونم میبینم خانواده هایی میان میگن ما هرکاری میکنیم بچمون درس بخونه و به جایی برسه دلم آتیش میگیره کاش من بچه اونا بودم یا کاش بجای درس خوندن از همون دبیرستان میرفتم دنبال دوست پسر بازی و تفریح و عشق و حال اینجوری خودمو پیر نمیکردم 

نمیدونم شایدم قیدشو زدم رفتم شوهر کردم که ازاین خونه برم

من به اندازه کافی داغونم لطفا اگر مرهم نیستید لااقل نمک رو زخمم نپاشید

من کاری ب تاپیکت ندارم 

عزیزمن رتبه ۱ از مدرسه خواهرم و همکلاسیش بوده

طرف پاره شده ک رتبه یک شده 

اونوقت تویه بی عرضه چون ب اون نرسیدی میگی اون امکانات داشته و من نه؟

اون تو سالن مطالعه مدرسه درس میخونده 

مشاورش مشاور مدرسه بوده و..

خودتو با خودت مقایسه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر روزانه قبول نمیشی بنظرم برو سمت رشته های پیراپزشکی 

حیفه بازم پشت کنکور بمونی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الهی💔یه رشته بدتر دولتی روزانه دانشگاه راه دور نمیتونی بری؟ رتبه یک چه اهمیتی داره وقتی یکی مثل توانقدر تلاش کرده و نشده ولی یکی باسهمیه ۲۵درصد میره سرجلسه و هیچ غلطی نمیونه و به راحتی پزشکی میاره

من کاری ب تاپیکت ندارم عزیزمن رتبه ۱ از مدرسه خواهرم و همکلاسیش بودهطرف پاره شده ک رتبه یک شده اونوق ...

اگه بی عرضه بود چندسال پشت کنکور نمیموند درس بخونه و برای هدفش تلاش کنه 

کسی هم که رتبه یک شده مشاورش مشاور مدرسه نبوده قطعا!!!

به قول استارتر همدردی بلد نیستید حداقل سکوت کنید 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من کاری ب تاپیکت ندارم عزیزمن رتبه ۱ از مدرسه خواهرم و همکلاسیش بودهطرف پاره شده ک رتبه یک شده اونوق ...

اولا یک تجربیو احتمالا میگه دوما هر کس تلاش کرده عرضه داره... هر کس استعداش فرق داره

یاد بگیریم وقتی ناراحته کسی و غر میزنه و دلخوره نزنیم تو برجک اعتماد بنفسش

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

صددرصد که تلاش کرده ولی همراهی خانوادش هم خیلی موثر بوده تودیگه چقدر عقده ای هستی که بهش میگی توبی عرضه ای😐

عزیز دلم آروم باش چرا عصبانی میشی منظور اسی اینه امکانات اون بیشتر بوده نیاز به توهین نیس که آروم حرفتو بزن

اگه بی عرضه بود چندسال پشت کنکور نمیموند درس بخونه و برای هدفش تلاش کنه کسی هم که رتبه یک شده مشاورش ...

دارم میگم با آبجیم درس میخوندن 

جلو آبجیم میخوندن و ..

همین مشاورِ فامیلش ازرمی هستش

مشاور رتبه ۲ کنکور سال پیشم بوده 

ک روز اول مدرسه شون ک من بردمش دیدم داره مصاحبه میکنه با بچه ها و..

بی عرضه اس ک خودشو با دیگران مقایسه میکنه همین

من نمیگم باید رتبه یک میشدم 

ولی تو میگی پول و امکانات و آرامش اعصاب هیج تاثیری نداره و من بی عرضه بودم؟؟

چیزی بهت نمیگم فقط امیدوارم خدا خودتو تو این شرایط بزاره...