2777
2789
عنوان

سالی دویست میلیون از کجا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست
من کاری ب تاپیکت ندارم عزیزمن رتبه ۱ از مدرسه خواهرم و همکلاسیش بودهطرف پاره شده ک رتبه یک شده اونوق ...

درست حرف زدن چیزی ازت کم نمیکنه ، لطفا با کسی که داره تلاش میکنه برای زندگیش درست صحبت کن ، تو با یه تایپیک حق نداری به کسی بگی بی عرضه 

من کاری ب تاپیکت ندارم عزیزمن رتبه ۱ از مدرسه خواهرم و همکلاسیش بودهطرف پاره شده ک رتبه یک شده اونوق ...

اون همکلاسی خواهرت کنکوری چ سالی بوده و لطفا نمک نپاش رو زخم مردم هنوز انگار خبر نداری از عدالت آموزشی 

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا یک تجربیو احتمالا میگه دوما هر کس تلاش کرده عرضه داره... هر کس استعداش فرق دارهیاد بگیریم وقتی ...

اخه ابجیم از تلاشهای دختره اومد و تعریف کرد 

اونوقت میاد میگه صرفا چون سفر خارجی رفته رتبه یکه؟؟ ن عزیزمن اون پاره شده تا رتبه یک شده

تو بی جا میکنی به یکی میگی بی عرزه گور پدر رتبه یک با امثال. تو که بخوان طرفداری ‌ و پایه خواریش را بکنن

اخه ابجیم از تلاشهای دختره اومد و تعریف کرد اونوقت میاد میگه صرفا چون سفر خارجی رفته رتبه یکه؟؟ ن عز ...

ببین امکانات و خونواده خیلی فرق دارن.... بقول اون جمله معروفه تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنشو قضاوت نکن

ادم وقتی ناراحته خودشو با خیلیا مقایسه میکنه، ولی قطعا بی عرضه نیس که خودشو تا اینجا رسونده ایشالا رشته خوبی قبول بشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

دارم میگم با آبجیم درس میخوندن جلو آبجیم میخوندن و ..همین مشاورِ فامیلش ازرمی هستشمشاور رتبه ۲ کنکور ...

بی عرضه به کسی میگن که تلاشی نکرده نه کسی که هزینه خرید کتاب هم نداشته و رفته پی دی اف دانلود کرده 

هرچند هم بخوایم توجیه کنیم رتبه های برتر از قشر مرفه جامعه هستن تا پول کتاب و کلاس نباشه کمتر کسی میتونه رتبه برتر بشه

و این رتبه یک تجربی که شما میگید علاوه بر پول،سهمیه هیئت علمی هم داره که از سهمیه شهدا بیشتره 

بگذریم در هر حال بهتره ادامه ندیم استارتر خودش به اندازه کافی دغدغه داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

برات زیارت عاشورا میخونم ایشالا خدا خوشحالت کنه خدا ز حکمت بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری ایشالا جور ...

ممنونم عزیزم برام دعا کنید موقع اعلام نتایج خوشحال بشم 🥺❤

تعهدی قوانینش عوض شده بیشتر از شهرای محروم میگیرن استان ما چندتا بیشتر نمیگیره

نمیدونم ولی اگه جات بودم از مشاورم کمک میخواستم تموم تعهدی هارو میزدم بعدش پیرا... پشت نمون دختر... تو عالی هستی ادامه بده...  درای زیادی قراره برات باز بشن😍

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

همینه دیگه تو چقدر بی ادبی باز😂

اخه حرف حق تلخ عزیزم طرف عمرشو گذاشته پای کنکور اونوقت تویی که به فکر دوست پسربازی و خرج گرفتن ازشی بهش میگی بی عرضه؟دیگه تویکی که هیچ تلاشی واسه زندگیت نمیکنی تروخدااین حرفارو نزن

من نمیگم باید رتبه یک میشدم ولی تو میگی پول و امکانات و آرامش اعصاب هیج تاثیری نداره و من بی عرضه بو ...

من از اون شرایط عبور کردم و تمام شده

ولی خودتو باکسی ک چندساله تلاش کرده تا رتبه یک بشه مقایسه نکن و تهش نگو بخاطر امکاناتش بوده فقط 

من گفتم تاثیری نداره؟؟ داره ولی همش ک اینا نیست