2777
2789
عنوان

سالی دویست میلیون از کجا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست
تو چی میگی ک فک میکنی رتبه یک شدن فقط ب امکاناته؟؟

تو رو سننه چرا خودت را جل میکنی پاچه خار دستمال به دست ؛ رتبه یک که خوند و زد و برد ده تا ده تا سکه هاش را داره از موسسه ها می‌گییره ؛ یکی دیگه اومده میگه شرایطم بد بود عدالت آموزش این نیس ؛ بعد تو بهش میگی به درد نخور و بی عرزه یک ذره عقل شعور فهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حرف حق تلخ عزیزم طرف عمرشو گذاشته پای کنکور اونوقت تویی که به فکر دوست پسربازی و خرج گرفتن ازشی ...

لازم‌ب ذکره بگم ک دانشجو حقوق دانشگاه فردوسیم 

ازاین دوستمون ک بهترم حداقل

هرچیزی جای خود

سرت تو زندگی خودت باشه ن باسن مردم

دوستمون دنبال تیغ زدن پسرمردم که نیست هست؟

برو تاپیک مو بخون عین آدم 

ب جون مامانم قسم ک نه تاپیکم راجب این بود ن منظورم این بود

قسم بالاتر از جون مامانم؟؟

باهمین حرفت ک دلمو شکوندی بابت کاری ک نکردم و چیزی ک منظورم نبوده خدا ایشالا دلتو بشکونه

الهی💔یه رشته بدتر دولتی روزانه دانشگاه راه دور نمیتونی بری؟ رتبه یک چه اهمیتی داره وقتی یکی مثل توا ...

ولی من داروسازی یا پزشکی میخواستم 🥺

امید دارم فیزیوتراپی یا بینایی سنجی قبول بشم برام دعا کنید🙏❤😔

برو تاپیک مو بخون عین آدم ب جون مامانم قسم ک نه تاپیکم راجب این بود ن منظورم این بودقسم بالاتر از جو ...

اصلا کار تو که تیغ زدن نیست ولی وقتی داری دل کسی که از زندگیش لذت نبرده و خانوادش همراهیش نمیکنند رو میکشنی ایشالله خداهم زندگیتو همینجوری بچینه تا خیلی خوب درکش کنی تز بیخود ندی

باشه ولی چرا الکی نفرین میکنی؟؟ 😂😐بقیه پیامامم بخونی بدنیست

توداری نفرین میکنی جدی حالت خوب نیستا😂بعد که بقیه گارد گرفتن روت این حرفو زدی

الان باید به خواهر خودتم بگی بی عرضه چون رتبه یک نشده؟

توداری نفرین میکنی جدی حالت خوب نیستا😂بعد که بقیه گارد گرفتن روت این حرفو زدیالان باید به خواهر خود ...

خواهرمن کنکوری سال بعده 

بعدشم اگه خودشو اینطوری مقایسه کنه بله میگم 

ولی من از اسی عذرخواهی کردم 

چون گفتم اگه یدرصد دلش شکسته باشه ب واسطه صحبت من چی

ولی توچی؟؟ فقط اومدی حرفتو زدی تهمتتو زدی و تمام😂 

برو خواهرمن صحبت نکنیم دیگه..