2777
2789
عنوان

بنظرتون دختره قصدش چیه

222 بازدید | 17 پست

یه دوستی دارم چندین بار داخل اینستا میگه بیا بریم بیرون بعد فرداش پیام میده مثلا فلان کار پیش اومده نمیتونم بیام ببخشید 

یبارم خاب دیدم شوهرش داشت خونمون غذامیخورد 

ذهنم خیلی درگیره میگم خدایی نکرده نکنه دختره کرم داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم هی قول میدم به بقیه یه چیزی پیش میاد که مجبور میشم کلی عذرخواهی کنم وبزرنم زیر قولم پیش ...

پس سعی کن قول ندی عزیزم خیلی زشتع 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خونه هم ک نمیریم چون میگم متاهله خوب نیس فقط میرفتیم بیرون ک دیگ بلاکش کردم تمام

اره منظورم هم اینه به اون بگو من مجردم شما متاهلی درست نیست با هم در ارتباط باشیم یه بهونه ایه که کات کنی باهاش

✒️متاهل

اتفاقات زندگی مگه دست منه، به قصد که کنسل نمیشه

من خودم قبلا اینجوری بودم اما دیدم اطرافیانم خیلی دلخور شدن؛ الان دیگه اصلا به هیچ کس قول نمی‌دم میگم احتمالا فلان روز بریم فلان جا تاکید میکنم هم قعطی نیست ؛ شما هم همین کار کن البته قصد ؛ دخالت ندارما یه موقع بد برداشت نکنی؛ اگ باعث ناراحتیم شد حرفم معذرت خواهی میکنم عزیزم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست