2777
2789
عنوان

اگه بهمون بر نمیخوره بیاییم از اخلاقای بد ما ایرانی ها بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 81 پست
تو سایت های خارجی که مصر رو زدن😐😐

غلط کردن ایران اولین کشور دنیاس .

ایران رو چندم زده بودن؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رانندگی اصلا فرهنگ ندارن جنس مذکر وقتی میبینن طرف خانمه و حق با اونه

از ماشین تف میندازن بیرون

بعداز ظهر یه سر ب پارک های پاین شهر میزنی بی فرهنگیه ک داره میباره  

ی عالمه هزینه میکنی  آخرش هیچی چون از جون دل واست کار انجام نمیدن

زل میزنن بهت و پچ پچ میکنن 

عروسی با ششصد هفتصد نفر که سلف برگزار شده 

منشی که فکر میکنه دکتره 

به کسی که بیماره زل میزنن و نگاهش میکنن

هرچی میخورن استوری میکنن

و هزارتا چیز دیگه 

یآدم نیست ولی انگلیسی زدم مصر بودفکر کنم ایزان دوم بود

منم الآن زدم نوشته بعضیا ایران رو اول میدونن اما بین ایران و مصر اختلافه .

اما احتمال زیاد ایران قدیمی تر باشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اتفاقا باید به خودمون بیاییم قبول دارم واقعا تاریخ و تمدن قوی ای داریم ولی اگه آینده قوی میخواییم با ...

شما همون خودت رو اصلاح کنی کافیه نیازی نیس تو سایت عمومی بیای از ایرانیا بد بگی و تایید بشنوی 

تو رانندگی اصلا فرهنگ ندارن جنس مذکر وقتی میبینن طرف خانمه و حق با اونهاز ماشین تف میندازن بیرونبعدا ...

من همیشه از اونایی بودم که میگفتم ما بهترین مردمم دنیاییم ولی با یک واقعیاتی روبرو شدن که دلم گرفت اولش بهم خیلی برخورد و تو شوک بودم نمیخواستم قبول کنم ولی بعد دیدم واقعا حقیقته 

متاسفانه تورم وحشتناک هم بیشتر به این مسائل دامن زده و فقط خدا بخیر کنه

منم الآن زدم نوشته بعضیا ایران رو اول میدونن اما بین ایران و مصر اختلافه .اما احتمال زیاد ایران قدیم ...

ایران قدیمی تره اتفاقا همین دو هفته پیش بود که گفتن ایران کهن ترین کشور دنیاست

منم الآن زدم نوشته بعضیا ایران رو اول میدونن اما بین ایران و مصر اختلافه .اما احتمال زیاد ایران قدیم ...

حالا چه فرقی میکنه

وضعیت جفت کشورا داغونه

مصر از ما هم داغون تره اهرام مصرو اجازه داده بودن😐

مُروارید‌سِفیدَم‌تو‌دَریا‌غَرق‌شُد...🌊...

غلط کردن ایران اولین کشور دنیاس .ایران رو چندم زده بودن؟

چقد ساده ای معلوم نیست چندتا افغانی عقده ای ریختن اینجا. بخون متوجه میشی‌ قبلا تو نینی سایت پیش اومده خودشو نو میزنن ایرانی و از ایران بد میگن. گول نخورین