2777
2789
عنوان

اگه بهمون بر نمیخوره بیاییم از اخلاقای بد ما ایرانی ها بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 81 پست
ایرانم با این همه سختی قعطی آب و برق و گرما همین که هنوز آباد مونده جای شکر داره مردم خستن بیخیال

یک کتاب خوندم اتفاقا که می‌گفت فقر باعث میشه فرهنگ و تمدن قوی از بین بره اصطلاحا آدم ها احمق میشن 

و الان ما در حال تجربه همین هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه زیاد شده اما بجای این حرفا از تاریخ و تمدن بی رقیبمون بگیم اینو بگیم که ایران اول فلات ایران بوده بعد رفته رفته شده کشور ایران .

از خاکش بگیم که شهر به شهر و وجب به وجبش جواهره

اینو بگیم که اولین کشور دنیا بوده.

اینو بگیم که هر سختی ای دیده جنگ دیده ، مهاجرت دیده ، حوادث طبیعی دیده ، بیماری سخت دیده ، خیانت دیده .

اما هيچوقت جا نزده .

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بی قانونی 

بی‌قانونی 

بی‌قانونی 

باید برای هم‌وطن خودتو شرحه شرحه کنی و کلی دلیل و برهان بیاری تا یه قانون رو رعایت بکنه 

درحالی که خیلی جاها اینجوری نیست و باید به هر نحوی قانون رعایت بشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

تعارف های الکی 

احوال پرسی طولانی 

چشم و هم   چشمی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بی قانونی بی‌قانونی بی‌قانونی باید برای هم‌وطن خودتو شرحه شرحه کنی و کلی دلیل و برهان بیاری تا یه قا ...

مثلا من امروز با دوتا بچه یک مسیری پیاده رفتم چند بار موتور تو عابر پیاده نزدیک بود بخوره به بچه 

یکی دوتا هم نبودن 

چیزی هم نمیشه گفت بس که بی اعصاب شدن همه

چشم و هم چشمی خیلی زندگی ها رو نابود میکنه

دقیقاً 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب حالا یعنی چی نشستین ایرانی ها رو تحقیر میکنید 🤨خوب و بد همه جا هست

اتفاقا باید به خودمون بیاییم قبول دارم واقعا تاریخ و تمدن قوی ای داریم ولی اگه آینده قوی میخواییم باید قبول کنیم بعضی رفتار ها باید اصلاح بشه