2777
2789
عنوان

حالا چرا میان از پزشکی بد میگن😐

126 بازدید | 13 پست

من همه دوستام که رتبه های زیر 1000 آوردن همه پزشکی زدن و حتی میدونین رتبه 1 کشور هر سال پزشکی میزنه.🙂 90 درصد رتبه برتر ها پزشکی میزنن.

همه از پزشکی تعریف می کنن واسه تخصص و جراحی

من دانشجوی پیراپزشکی ام، انصراف میدم. حالا که میخوام واسه کنکور بخونم به امید پزشکی یا دندان. 

تازگیا که شروع کردم میگن دندان خوبه، به پزشکی چندان بها نمیدن میگه درازه سخته دیربازده ارزش نداره.

میگن اگه میخوای دندان یا فیزیو بزن. درحالیکه من میخوام سال بعد فقط پزشکی یا دندان بزنم، به این دو رشته فقط علاقه دارم، والسلام. 

راستش نمی دونم بعضیا چرا تازگی همچین طرز تفکری دارن؟ خب نگین چکاری با بقیه داری؟! ما تو یه محیط اجتماعی زندگی می کنیم.

پزشکی باکلاس ترین رشته هس بهش علاقه هم دارم، 1 میلیون نفر میدن که رتبه 1 میاد پزشکی بخونه. میدونم خودشون میدن رشته باکلاس و باارزشیه ولی نمی دونم چرا ازش بد میگن و اونجور که باید بها نمیدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلاسش کاری ندارم 

یه سریا میخوان با زحمت خیلی کم به درآمد بالا برسن که انتخاب پزشکی با این هدف سازگار نیست میان میبینن خیلی سخته براشون و علاقه کم باعث نمیشه سختیاشو تحمل کنن پس میکوبنش

شاید بین دندون و پزشکی میگن دندون چون درسش راحت تره و کارش هم بعد 7 سال مال دندون شاید بهتر باشه

پزشک عمومی اگه تخصص و جراح بشه حقوقش خیلی میره بالای بالا

نمیدونم درست گفتم یانه،،، من براساس نظرات گفتم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بخاطر اینه که پزشکی رو هم دارن اشباع میکنن . همین دیروز خبر خوندم معاون فناوری اطلاعات اومده گفته ظرفیت امسال پزشکی رو ۲ هزار تا افزایش دادیم شده ۱۴ هزار ۷۰۰ نفر . شما خودت حساب کن . زمان ما دوستم با رتبه ۱۲۰۰ منطقه ۲ نتونست پزشکی و دارو قبول شه . ۴۹۰ هزار هم شرکت کننده داشت اونسال که بیشترین سالی بود که تجربی اینقد شرکت کننده داشت . دیگه ببین چیکار کردن که گند همه چی درومده 

بخاطر اینه که پزشکی رو هم دارن اشباع میکنن . همین دیروز خبر خوندم معاون فناوری اطلاعات اومده گفته ظر ...

یه مدت یعنی پارسال همه رفتن معلم استخدام شدن و تا 30 سال دیگه هم احتمالا بازنشسته هم نمیشن

الان هم همه میرن دانشگاه فرهنگیان،،،،اگه بازار کارش اشباع بشه چی؟،،،،ممکنه4 یا 8 سال دیگه اشباع بشه و کار دیگه کار گیر نیاد؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یه مدت یعنی پارسال همه رفتن معلم استخدام شدن و تا 30 سال دیگه هم احتمالا بازنشسته هم نمیشنالان هم هم ...

اره ممکنه . دیروز خوندم که برای آموزش هوش مصنوعی در مدارس قراره ۳۰ هزار معلم ذو جذب و آموزش بدن. شیب جمعیت هم که نزولیه. معلمی هم تا ۲ ۳ سال دیگه اشباع میشه

ببین رشته ها در طول زمان به نوبت جایگاه متفاوت داشتن یه زمانی اونی که ریاضی می‌رفت میگفتن وای چقدر خوبه الان میگن پزشک دو روز دیگه میگن وکیل  یک ماه دیگه هم ممکنه بگن پرستار چون مثلا راحت مهاجرت میکنه. 

ارزش رشته ها رو مردم مشخص نمیکنن . اگر علاقه شما وابسته به دید مردم به رشته تحصیلی شماست. بدانید و آگاه باشید که ممکنه 5 سال دیکه پزشکی اصلا در جایگاه بالایی نباشه مثلا هوش مصنوعی جایگزین بشه. علاقه تو باید به همون رشته باشه و بس. باید عشقت نجات مردم باشه. نه دیدشون به رشته ات و به قولی پز رشته. پول هم تو جایگاه بعد از علاقه مهمه