2777
2789
عنوان

ازدواج

1324 بازدید | 154 پست

۲۸سالمه و سمت غرب هستیم و اکثر خاستگاریا اینجا سنتی زیاد سمت غریبه نمیریم چون هر قومی اداب و رسوم و اخلاق و فرهنگ خاص خودشونو دارن و سخت میشه یکم اینجوری

کلارخجالتی هستم من ینی قبلنا گفتم ی زمانی زن بحام چجوری ب مادرم بگم خیلی خیلی خجالتی هستم روم نمیشه 

ولی ی هفته پیش ک رفته بود بازار مادر رفیقمو دیده بود و وقتی برگشت خنده رو لبش بود منم تیزم و باهوش فامیدم ی چیزی شده!ولی نگفت

تااینکه دو روز پیش گفت مادر رفیقتو دیدم و گفته ی دختر۲۵ساله دارم مجرده ...

گفت رفتی خونشون کار کردی اخه من رنگاری و برق کاری اینا میکنم پارسال رفتم خونشون ...گفت رفتی خونشون چجوری دختری بوده و برم ببینمش 😅

بخدا اینقدر خجالت کشیددددم ک حد نداشت گفت یرم یا نه!ولی من چیزی نگفتم الکی خودمو مشغول کردم🤦🏽‍♂️😅😅😅

ولی انصافا مدتی ک کار کردم براشون دختر خوبو پاکی بود سر ب زیرو باآبرو خونوادشم میشناسم ادمای خوبین 

خدایا اول بقیه رو خوشبخت کن بعد ماهم فراموش نکن🙏

ایلام خاکمه....

اگه میدونی دختر خوبیه خوب قرار بزارید یه جلسه بربد خونشون حرف بزنید اگه اوکی شد مبارکه 

در ضمن اینهمه خجالتی بودن برای آقایون جالب نیست

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی دختر خوبیه خوب قرار بزارید یه جلسه بربد خونشون حرف بزنید اگه اوکی شد مبارکه در ضمن اینهمه ...

دختر خوبیه 

ینی دختر بد ما نداریم اصلااااا

فقط دو نفر هم عقیده و تفاهم ندارن عیب رو همدیگه میذارن فقط...

میشناسمشون خانوادش برادرشم رفیقمه چند روزم کار کردم خونشون اینقدر با مادرش حرف زدم خندوندمش ک گفت کارو لفتش بده تموم نشه😅

یادش بخیر گفت عرفان هروقتی چایی خاستی بگو تا برات چایی ورست کنم

منم گفتم روشن کن کتری رو😅🤦🏽‍♂️

ایلام خاکمه....

داداش چه خجالتی آخه؟ اگه از کسی خوشت اومد یا کلا ازدواجی هستی برو پا پیش بذار سنت پیغمبر کار ثواب و ...

تاحالا ن دوستی ن رلی ن چیزی 

فقط کارو کار 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

مممونم ایشالا هر چی خیره پیش بیاد

ایلام خاکمه....

دختر خوبیه ینی دختر بد ما نداریم اصلااااافقط دو نفر هم عقیده و تفاهم ندارن عیب رو همدیگه میذارن فقط. ...

اولا بد و خوب همه جا هست همه صرفا خوب مطلق نیستن 

دوما برادرشو که نمی خوای بگیری 

سوما رفتی خاستگاری کمتر شوخی کن، زیاد خجالت نکش در کل جدی باش

به دلم افتاده روزای خوب در راهه