2777
2789
عنوان

شما جای من بودین پول عمل بینیتون رو می‌دادین داداشتون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش توعه ما نمیدونیم چقدر تو زندگی پشتت بوده

هیچی ، زنداداشم برای اینکه من عمل نکنم نمی‌ده طلاهاشو ، حتی وقتی نامزد بود چون گوشواره کوچیک بود دعوا انداخت عوض کرد بزرگشو گرفت 

🥰

چرا تو باید پول مبلمان اونا رو بدی بعدم معلوم نیس وقتی پولتو بخوای چه برخوردی باهات کنن

نمیدن دوسال پیش با بابام همدست شدن پولمو گرفتن با ۱۵ تومن میخواستن عمل کنم ندادن وقتی هم خواستم کلی فحش دادن

🥰

معلومه که نه، هر بچه ای سهمی داره، بالاخره پدرت برای اون هزینه عروسی و چیزای دیگه رو داده، تو هم دوس ...

من صفر تا صد هزینه هامو خودم میدم بابام ۴ ساله هیچ به من نداده از من هم گرفته ، فقط غذامو‌ میده با منت همش هم میگه شوهر کن

🥰

من صفر تا صد هزینه هامو خودم میدم بابام ۴ ساله هیچ به من نداده از من هم گرفته ، فقط غذامو‌ میده با م ...

پولاتو ندی بهشون ها

بگو بیعانه دادم به دکتر بگو سرمایه گذاری کردم یه چیزی بگو دست از سرت بردارن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
نه دیگه باید ماه دیگه برم وگرنه دکترم می‌کشه روش ، مامانم هم گیر داده نفرین می‌کنه منو میگه بده دادا ...

اااااایکو دلت میسوزه طلاتو واسش بفروش 

چرا از من مایع میذاری 

پسر تو فقط دل داره 

من ندارم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من صفر تا صد هزینه هامو خودم میدم بابام ۴ ساله هیچ به من نداده از من هم گرفته ، فقط غذامو‌ میده با م ...

دادشت چه بی غیرت هست پول تخت خودش وزنش رو از تو می خواد پررو باش ودعوا راه بنداز تا درست بشن

اااااایکو دلت میسوزه طلاتو واسش بفروش چرا از من مایع میذاری پسر تو فقط دل داره من ندارم

زنداداشم اومده میگه بخدا اگه مامان من بهم می‌گفت میدادم ، تو به داداشت نمیدی که مامانت ازت میخواد ، کسی هم ندارم برم ازش قرض بگیرم اینو در صورتی میگه که کلی طلا تو دستشه

🥰