2777
2789
عنوان

شما جای من بودین پول عمل بینیتون رو می‌دادین داداشتون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 44 پست
من صفر تا صد هزینه هامو خودم میدم بابام ۴ ساله هیچ به من نداده از من هم گرفته ، فقط غذامو‌ میده با م ...

حقیقتا نه، فکرم نمیکنم انقدر بحث مرگ و زندگی باشه برای اون، تهش از یجایی میاره قسطاشو میده یادم میگیره در حد توانش خرید کنه

هیچی نگو نمیدمبرو وقت بگیر شده برو با دکتره حرف بزن نوبتت رو بندازه جلو بگو نامزدمیهعقدمه یه چیزی بگ ...

از واکنش بابام میترسم دیونس اصلا راضی نیست بینیمو عمل کنم دماغ منم افتضاح کلییی قوز 

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم اومده میگه بخدا اگه مامان من بهم می‌گفت میدادم ، تو به داداشت نمیدی که مامانت ازت میخواد ، ...

میگفتی مظلوم گیرر آوردید 

چرا چشمتون به این دو قرون منه 

بگو نمیتونست بخره چرا بهش فشار آوردی زن قانعی نبودی 

.اسی کارمزدی درآمد خودته؟ یا خونواده بهت داده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من صفر تا صد هزینه هامو خودم میدم بابام ۴ ساله هیچ به من نداده از من هم گرفته ، فقط غذامو‌ میده با م ...

متاسفانه بعضیها چشم ندارن ببینن دخترشون پول داره. از دختر میگیرن میدن به پسر .انگار نه انگار اصلا به فکر پس دادنش هم  نیستن. ما یه فامیل داشتیم دوتا خواهر بودن همین وضع شما رو داشتن .یکیشون ازدواج کرد راحت شد. ولی خواهرش همچنان حق خوردس بیچاره

غر که چه عرض کنم فحش خیلی بد ج ن د لا شی تحقیر فقط میترسم تو اون وضعیت کتک بزنه بدبخت بشم

خواهری کسی نداری یه هفته ی اول بری خونه شون

اگه نداری طلا بخر بزار کنار

ازت پول خواستن بگو ندارم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK