2777
2789
عنوان

خون مردگی دست کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان،عکسشو دیدم ،میشه درش آورد ولی بزار باشه یادگاری میشه، با خودکار بوده یا مداد؟ نوک مداد توش نم ...

هفته آینده میبرمش دکتر ببینه،امیدوار بودم به مرور بره،ولی کمرنگم نشده،خودش میگه مداد...از این یادگاریا که بچمو اذیت کرده باشن بدم میاد

عکسشو گذاشتم،خاطره بخوره تو سر من😢

عزیز دلم مثل من حساسی ولی اینطور خودتو عذاب نده بخاطر چیزای که مهم نیست،برو راحت بخواب ،پستهای منو ببینی از چه سالی عضو هستم و چقدر کم پست میذارم ،اینم چون تجربه داشتم و دوس نداشتم بابتش ناراحت باشی وارد کاربریم شدم،شبت بخیر مادر مهربون  

عزیز دلم مثل من حساسی ولی اینطور خودتو عذاب نده بخاطر چیزای که مهم نیست،برو راحت بخواب ،پستهای منو ب ...

ممنون عزیزم،از الان نگران اول مهرم که نکنه دوباره اذیتش کنن،آسیبی ببینه،مخصوصا چون شهریوریه وبقیه بچه ها ازش بزرگترن،خیلی مظلومه،دلم میسوزه...خدا عزیزاتو برات حفظ کنه❤️🙏

لکی که بره مشکلی ندارم،دوست ندارم تا همیشه باهاش بمونه

پسر من کنار زانوش داره همین جای خود کاره اون .. کوچولو بودن آنقدر بهشون می‌رسیدم لوسیون بعد حمام و ... پا گرفتن و بازی و شیطنت و دوچرخه سواری و فوتبال و ... تمام پاها و دستشون لک قهوه ای . البته پوست کشیده میشه بزرگ میشن و لکه ها کم رنگ میشن .

پسر من کنار زانوش داره همین جای خود کاره اون .. کوچولو بودن آنقدر بهشون می‌رسیدم لوسیون بعد حمام و . ...

کاش همون زمان که اون بچه این کارو کرده بود به من میگفت،نه بعد چند ماه...از این ناراحتم که چیزی هم تو مدرسه پیش میاد واسم تعریف نمیکنه،بعدا میفهمم که دیر شده...میترسم خدایی نکرده دفعه دیگه آسیب مهمتری ببینه،همکلاسیاش خیلی فضولن،خودشم شهریوریه،از همه کوچکتر وریزه میزه تر