2777
2789
عنوان

خون مردگی دست کودک

189 بازدید | 23 پست

دوستان پسر هشت سالم حدودا سه هفته پیش کف دستش رو نشونم داد یه نقطه ی کوچک کبود روش بود که من اول فکر کردم لک خودکاره،ولی بعد گفت روز های آخر مدرسه همکلاسیش با مداد زده رو دستش وفشار داده واین لک اونه.....خیلی ناراحتم،دوسه هفتست از زمانی که نشونم داده گذشته وخوب نشده،میخوام ببرمش دکتر،هفته دیگه نوبت داده...به نظرتون خوب میشه؟...تا حالا عکس نفرستادم،اگه تونستم عکسشم میذارم

احتمالا خال میشه اون اگه با خودکار فشار داده جوهر رفته داخل

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستشو باید به هفت روش سامورایییی......

حلال نیستی

برو بفکر اون دنیات باش با اینهمه حق الناس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حلال نیستیبرو بفکر اون دنیات باش با اینهمه حق الناس

عههه؟ 

نمیدونستم جهان اولیام حلال حروم سرشون میشه 

نه باباااا

عه کجا میدونی مسلمونم و پروفم سرکاری نیس که داری برام حلال حروم میکنی هاااا؟ 

بچه

نترس عزیزم میشه مثل خال و میمونه،منم دقیقا همینطور شد با دوستم شوخی میکردیم نوک مداد نوکی زد به دستم الان بعد از۱۷ساال شاید بیشتر هنوز جاش هست و به عنوان یادگاری خیلی دوسش دارم،نترس چیزی نیست،و ناراحت نباش از دست دوستش

عههه؟ نمیدونستم جهان اولیام حلال حروم سرشون میشه نه بابااااعه کجا میدونی مسلمونم و پروفم سرکاری نیس ...

اصلا برام مهم نیس چی فکر میکنی تازه فرض کنیم قبل حرف زدن فکر کنی

بااینحال حلالت نمیکنم بابت حرفی که زدی

شب خوش

ریپت خونده نمیشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اصلا برام مهم نیس چی فکر میکنی تازه فرض کنیم قبل حرف زدن فکر کنیبااینحال حلالت نمیکنم بابت حرفی که ز ...

حلال؟ 

کسی که قبل حرف زدن فکر نمیکنه تویی

گفتم که از کجا میدونی قطعا مسلمونم