2777
2789
عنوان

سر از پوشک گرفتن به جنون رسیدم هوفف

564 بازدید | 57 پست

پسرم سه سالو نمیشه از تقریبا دوسالو۷.۸ ماهگی جیششو گفت دیگه پوشک نکردم اما پی پیشو به هیچ وجه نمیره سرویس فقط تو پوشک باید کارشو کنه اونم بره اتاق خواب کسی نبینه.هر روشیو امتحاه کردم نمبشه عذر میخام پی پیشم چون شل نیست نگه میداره حتی شده سه چهار روز گفتم پوشک نداریم.حالا رفتم بزاش شیاف گلیسرین و پودر پیدرولاکس گرفتم شکمش شل شه نتونه نگه داره نمیدونم کارم درسته یا نه اخرین راهمه روانی شدم دیگه.

چرا واقعا برای از پوشک گرفتن دوره نمیبینید؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز یه خانمی اینجا تاپیک زد بچه‌اش باید یکی دو ماه دیگه می‌رفت پیش دبستانی یعنی ۶ سال و خورده‌ای بود بعد جالب این بود که می‌گفت پیپیشو فقط تو پوشک می‌کنه بعد می‌گفت هر دفعه یده بچه دستشویی نمی‌کنه بدو آورده پوشکو بسته بهش بچه ۶ سال و نیمش بود بعد پوشکش می‌کردن اینو گفتم که بدونی اگر الان جلوی کار بچه‌تو نگیری دو روز دیگه خدایی نکرده به اینجا کشیده نشی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم بذار راحت باشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وای من که مردم و زنده شدم تا این مرحله رو گذروندم

جیش رو دو سه هفته‌اب یاد گرفت ولی پی‌پی رو 3 ماه طول کشید

جر خوردم از عن شستن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پسر منم همین طور بود برا پی پی باید پوشک میخریدیم خلاصه یه روز تصمیم گرفتم پوشک نخرم تا مجبور بشه بره تو قصری باورت میشه خودشو نگه داشت حدود ۳ روز مدفوع نکرد دیگه دلم سوخت خواستم دوباره پوشک بخرم که اسهال گرفت یعنی گریه میکرد میگفت داره میریزه و قبول کرد بره رو قصری و اینجوری شد که ترسش ریخت