2777
2789
عنوان

خودم خیلی آرومم مظلوم هیچی نمیگم

61 بازدید | 3 پست

پدرم هم همین مظلوم خوب آروم دربرابر عصبانیت دیگران سکوت میکنیم حالا شوهرم هم همینطوره🤭🤭🤭🤭 ب بچهام سرایت کرده اما بچه‌ای جاری وحشی بی ادب گستاخ بچه‌ای من صبر ک پامیشن دست منو میبوسن اما اونا فقط برای خودشون خوبن اما حسودن و چیزی ببینن خرابش میکنن اصلا دوست ندارم باهاشون رفت آمد کنم مادرشوهر و هم شبی جاریمه چون فامیلن باهام کپ هم اصلا دوستشون ندارم چ دعایی ذکری بخونم هیچوقت تو زندگیم نباشن دور بشن هم دختر جاریم هم خود جاری 

حالا ادم با ادب باشه خیلی هم خوبه 

ولی اینکه مظلوم باشی خوب نیست 

من تا دلت بخواد ادم خوبی ام ولی کسی مرزامو رد کنه چنان رویی ازم ببینه که تو عمرش تصور نکنه میخواد هر کی باشه استادم پزشکم بزرگترای فامیلم

همه میدونن که جلو من بی قانونی ممنوع هست 

حالا ادم با ادب باشه خیلی هم خوبه ولی اینکه مظلوم باشی خوب نیست من تا دلت بخواد ادم خوبی ام ولی کسی ...

این جاریم اوضاع خرابی داره تو خونه همه تمام اتاقا رو میگرده خودش در اتاق قفل میکنه حالا مادرشوهرم باهاش رفیقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.