2777
2789

بچه هامن به شوهرم اعتمادندارم درگذشته خیلی دوست دخترداشته الان که ۳ساله متاهلیم بازم بهش اعتمادندارم یکی ازدوستاش براش یه شماره ایی فرستادمنم فکرکردم دختری چیزی هست براخودم پیام کردم شماره رووسیوش کردم توگوشی خودم منم رفتم حموم شوهرم رفته بودتوگوشیم وشماره رودیده که باگوشیش پیام کردم الان دیده پیام رو منم زودی پاکش کردم ولی آخرش وحفظ کرده میگه یامیگی شماره کیه یاروزگارتوسیاه میکنم اون شماره هم پسرهست   اصن نمیشه اعتراف کنم الان هزارتاقسمم بخورم میگه باهاش بودی.

نفهمیدم الان پسره کی بود چی بود 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حقیقت رو بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

همیشه بهم تهمت میزنه بهم میگه کثیف خیانتکار درصورتی که من ازروزی که باهاش ازدواج کردم ب هیچ مردی حتی نگاهم نمیکنم.قبل ازدواج هم دخترسربه راهی بودم همیشه بهم تهمت میزنه درصورتی که خیلی دخترخوب وپاکی هستم