2777
2789

امروز امتحان داشتیم(یه دختره تو کلاسمون بوی عرقش وحشتناکه) 

یکی از مراقبا اومد کلی بد و بیراه گفت

گفت میدونم کی هستش بوی عرقش میاد

فقد کلاس شماام اینجوریه😐

من خودم همیشه قبل اینکه برم بیرون دوش میگیرم و مام و بادی اسپلش میزنم

اصلاااااا اجازه نمیدم بدنم بوی عرق بگیره

بعدش ادمای بیشعوری مثه این همکلاسی ما باعث میشن ابروی ماام بره همه فک کنن کلاسه ما کثیفن دانشجو هاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیروز تو مترو یه دختره با یه من ارایش اومد تو، ولی همینکه وارد شد تقریبا همه متوجه بوی بدش شدن هرکی شال و مقنعه ای چیزی دلشت جلوی بینی رو گرفتن‌ . دستشو که برد بالا میله رو بگیره دور و برش کلا خالی شد!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ن اتفاقا خیلی به صورتش میرسهاما چ فایده

بعضیا انفدر تیپ میزنن و ارایش میکنن ولی نمیشه از کنارشون رد شد یبار منو شوهرم تو بازار از پیش یه خانم خیلی خوشتیپ رد شدیم همزمان اینطوری شدیم هییییععععع داشتیم خفه میشدیم از ترکیب بوی عرق و ادکلن🤢🤢

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وای دیروز تو مترو یه دختره با یه من ارایش اومد تو، ولی همینکه وارد شد تقریبا همه متوجه بوی بدش شدن ه ...

سلاح کشتار جمعی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وای دیروز تو مترو یه دختره با یه من ارایش اومد تو، ولی همینکه وارد شد تقریبا همه متوجه بوی بدش شدن ه ...

یا خدااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من تازه که به بلوغ رسیدم خیلیییی عرق میکردم و واقعا اذیت بودم سنم کم بود مامانم هرررر روز میفرستاد منو حموم

مام گرفت برام پماد زینک و خاک مرداب گفت همه رو امتحان کن ببین کدومش باعث میشه از عرقت جلوگیری بشه

الانم سعی میکنم هررررر روز برم که یه زمانی عرق نکنم و کسی اذیت شه

اینو در نظر بگیر یه عده افراد متاسفانه تقصیری ندارن بدنشون یه بوی بدی میده و اصلا نقشی درش ندارن میتونن کم کنند شدت بو رو ولی بازم بدنشون بو میده....من دیدم حتی بخاطر این بوی بدن اقاهه همسرشو طلاق داد

سلاح کشتار جمعی

واقعا

یاد یه عده از کاربرا افتادم که میگفتن لباس رو هر روز بشوری خراب میشه از بیرون که میان میذارن جلو کولر خشک بشه

خدایی لباسی که عرقش خشک بشه دفعه بعد بپوشی بوی سگ مرده میگیره🫤😵

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینو در نظر بگیر یه عده افراد متاسفانه تقصیری ندارن بدنشون یه بوی بدی میده و اصلا نقشی درش ندارن میت ...

ممکنه بخاطر یه مشکل داخلی باشه، استارتر درست میگن وسایلی مثل سنگ مرداب و پماد زینک تا حد خیلی خیلی زیادی بوی عرق رو خنثی میکنه