2777
2789
عنوان

کسی ملاتونین مصرف کرده❓️

107 بازدید | 21 پست

من شبا خیلی بد خوابم میبره یعنی الان ی مدته کلا خواب شب اصلا ندارم تا خود ۵ و ۶ بیدارم الانم از کربلا برگردم میخام واسه تنظیم خوابم شروع کنم بخورم ، حالا شما خوردین عوارض و اینا نداره ؟ یکی گفت خواب اور نیست هورمون خوابو تنظیم میکنه درسته؟ 

من خیلی ساله میخورم

اگه مشکل خواب اساسی داری با متخصص مشورت کن 

چون چند سال پیشا با ده تا قرصم خوابم نمیبرد دکتر گفت مشکل چیز دیگه هست که با هیچ قرصی خوابت نمیبره دارو چیز دیگه بود

حالا اول ملاتونین رو امتحان کن اگه جواب نگرفتی حتما از متخصص کمک بگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت قبول من یه مدت مصرف گردمعالیه من عوارضی ندیدم یک ساعت جلوتر بنداز بعد لالا

فدات گل 

خواب اوره دیگه ؟ راحت مبخوابی

برگردم حتما باید بخورم حتی بخاطر این بی خوابی ریزش موامم خیلی بیشتر شده

زیر زبونی ملاتونین میخوردم 

بدون نسخه فروشش بلامانع هست 

یه دونه نیم سالت قبل خواب 

صبحم راحت بیدار میشدم 

اعتیاد و... هم نداشت تا خوابم تنظیم شد 

باهاش خودکشی هم نمیشه کرد😅 فقط تنظیم هورمون ملاتونین 

عه وقتی یکی میخوردی خوب میخوابیدی ؟ زود خوابت میبرد؟

من ایرانیشو خوردم تاثیر نداشت 

امشب خارجیشو خوردم یکساعت گذشته ولی خوابم نمیاد اونم ن یکی دوتا زیرزبونی فک کنم فقط واس تنظیم خوابه

من ایرانیشو خوردم تاثیر نداشت امشب خارجیشو خوردم یکساعت گذشته ولی خوابم نمیاد اونم ن یکی دوتا زیرزبو ...

منم میترسم جواب نده بهم چون واسه تنظیم هورمونه و زیاد تاثیر نداره

فدات گل خواب اوره دیگه ؟ راحت مبخوابیبرگردم حتما باید بخورم حتی بخاطر این بی خوابی ریزش موامم خیلی ب ...

اره خواب اوره یه هفته بخوری عادت میکنی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.