2777
2789

من بچه ندارم ولی روزی داشته باشم بهش حق آزاد زندگی کردن رو میدم من تو خانواده ای بودم که نه حق داشتی با تلفن صبحت کنی اصلا چه معنی داره با تلفن صحبت کنی نه حق داشتی بیرون بری دانشکاه شهر دیگه ؟ وا مصیبتا 

دوست صمیمی میخوای چیکار ؟دوستای صمیمی همشون بدرد نخورن سفر بری ؟ دختر تنها مگه سفر میره 

روسری سرت نیست ؟ ای بی حیا 

متاسفانه شکستن تابوهای یه خانواده آدم رو پیر میکنه 

من از اون خونه عبور کردم دانشگاه شهر دیگه قبول شدم دعوا کردم اومدم تنهایی سفر رفتم کلی دوست پیدا کردم تمام کارایی که اجازه نداشتم رو انجام دادم حتی شیوه پوشش و همه چیم عوض شد طبق میل خودم دوست شدم ازدواج کردم ولی هیچوقت تموم لحظه هایی که محدود بودم رو یادم نمیره الکی بچتون رو محدود نکنید گیر الکی ندید رفیق باشید تا یه خانواده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

توبعضی سن ها واجب

قطعا برا یه بچه ۱۰ ساله محدودیت باید باشه ولی یه دختر ۱۸ ساله و هزار محدودیت نه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای پارک ما هم ازاد بودن 

سیگار میکشن 

لخت یک دختر با چند پسر 

یک وضعی افتضاح و گریه آور 

دختر من رد میشه ازم توضیح میخواد‌

و چپ چپ نگاه شون میکنه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من همین زندگی رو تجربه کردم قسمت بد ماجرا هم اونجاشه که گفتی واقعا آدم برای رسیدن به ساده ترین های حس استقلال روانمون ساییده شد 

من یه جاهایی چیزهایی که می خواستم رو ازش گذشتم چون می دیدم که از نظر روانی توان مقابله و جنگیدن با اون همه محدودیت هاشون رو نداشتم دقیقا برای همون بخش های زندگیم ناراحتم و دلم میسوزه که از دست دادمشون 

دخترای پارک ما هم ازاد بودن سیگار میکشن لخت یک دختر با چند پسر یک وضعی افتضاح و گریه آور دختر من رد ...

قطعا منظورم از آزاد گذاشتن این نبود بچه ول باشه حداقل تا ۱۸ سالگی یه سری محدودیت باید باشه ولی نه محدودیتی که از خانواده فراری بشه بچه 

من همین زندگی رو تجربه کردم قسمت بد ماجرا هم اونجاشه که گفتی واقعا آدم برای رسیدن به ساده ترین های ح ...

دقیقا به قول معروف ما برای بدست آوردن چیزایی می جنگیم که بقیه بدون جنگیدن اونارو دارن 

راستش از منی که براش جنگیدم و همش رو به دست آوردم به تو نصیحت گاهی ارزش فرسودگی روحت رو نداره ببین اون چیز جالب ها ولی تو دیگه آدمش نیستی 

قطعا منظورم از آزاد گذاشتن این نبود بچه ول باشه حداقل تا ۱۸ سالگی یه سری محدودیت باید باشه ولی نه مح ...

نظارت و‌کنترل نباشه دودی میشه به چشم خود آدم 

اینقد سگ بازی و بی پردگی و دریدگی 

که میبینم نفس ادم تنگ میشه 

اینقد گستاخ و وقیح هستند بعضی 

نمیدونم از تربیت هست 

فضای مجازی ؟

نمیدونم چی به چیه ؟!

ولی قطعا عذابی در راهه

احکام خدا خیلی نادیده گرفته میشه !

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
نظارت و‌کنترل نباشه دودی میشه به چشم خود آدم اینقد سگ بازی و بی پردگی و دریدگی که میبینم نفس ادم تنگ ...

هر چیزی باید کنترل بشه وگرنه فاجعه به بار میاد ولی اینکه نزاری بچت بهترین شهر قبول شده باشه و بره این دیکه عملا نابود کردن آینده اش

هر چیزی باید کنترل بشه وگرنه فاجعه به بار میاد ولی اینکه نزاری بچت بهترین شهر قبول شده باشه و بره ای ...

درس که علم و پیشرفت فردی هست 

اتفاقا آزادی یعنی تفکر 

و تحقیقات و علم اندوزی 

..

دقیقا به قول معروف ما برای بدست آوردن چیزایی می جنگیم که بقیه بدون جنگیدن اونارو دارن راستش از منی ک ...

آره میدونم چون دقیقا سنش گذشت یا حالش از دست رفت ببین برای همین هایی هم که به دست آوردم خون دل ها خوردم روانی ازم ساییده شده که آثارش رو تازه الان می بینم 

واقعااا نمی فهمم چه جوری وقتی از محدود نبودن و حق استقلال یه انسان بالغ حرف زده میشه یه عده ای اینجا مغزشون میره سمت ولنگاری و خراب بازی !!! 

درس که علم و پیشرفت فردی هست اتفاقا آزادی یعنی تفکر و تحقیقات و علم اندوزی ..

همین دیگه به عنوان یه دختر در قالب خانواده سنتی باید برا همون علم هم بجنگی

آره میدونم چون دقیقا سنش گذشت یا حالش از دست رفت ببین برای همین هایی هم که به دست آوردم خون دل ها خو ...

دقیقا منم روانی ازم ساییده شد که گاهی یه سری کارا دیگه خوشحالم نمیکنه هنوز هم همین ها مثلا همین الان با وجود شوهر هم بابام منو بدون روسری میبینه چپ چپ نگاه میکنه یا هنوز معتقد من باید شهر خودمون درس میخوندم

آره میدونم چون دقیقا سنش گذشت یا حالش از دست رفت ببین برای همین هایی هم که به دست آوردم خون دل ها خو ...

چون آزادی که بعضی دم ازش میزنن

یعنی برداشتن یک سری محدودیت ها ...

که منجر به روابط آزاد میشه 

تعارف که نداریم عزیز