2777
2789
عنوان

شوهرم و انداختم بیرون توروخدا ببینید با خونه زندگیم چیکار کرد عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 94921 بازدید | 542 پست
اره به حق پنج تن هر چی مرده خدا از رو زمین برداره الهی آمین کثافت تر از مرد ها وجود ندارد اصلا

الهی آمین

الهی یکی یکی فلج بشن 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

الهی آمینالهی یکی یکی فلج بشن

یه چنتا از لوازم آرایشی تون هم بخورین تا از درون هم زیبا باشین 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمته پول ندارمش اوکی بود آدم درک میکنه ولی حرفه بعدیش که میگه اگر داشتم اول دندونای خودمو درست میکر ...

خوشبحالت که دور و بریات خوبن واینجا پوزشو به این بیچاره دادی  مگه انسان نیستی که داره زجر میکشه اومدی حرف مقت میزنی ؟

مطمعنم خودتم خیلی خار میکنن و پدره پدرجدتو در اوردن که انقد عقده ای هستی

اره به خدا همیشه خونه رو تمیز نگه میدارم یه ملی بیبی تو سطل ببینه دمار از روزگارم درمیارع همیشه غذام ...

همین دیگ 

همه چی براش مهیا بوده فکر کرده باید همیشه تو اینجوری براش باشی و اگه نکنی اونجوری حق داره بداخلاق بشه و کتک بزنه

خانوما من میدونم چون حامی ندارید همه کار میکنید ک اینم خراب نشه 

ولی همین کارتون همه چیو خراب میکنه و اونارو طلبکار 

همیشه جوری باشید ک شما طلبکار باشید از شوهر 

دوستانی ک اینجا انلاینید لطفا راهنماییم کنید اگ میدونین قرص سیپروترون استات ۵۰میل مصرف کردید دکتر برای جوشام صورتم داد گفت از پنجمین روز پریودی تا ده شب بخورم لطفا اگ‌میدونین بگید ممکنه جوش ها بدتر شن؟

عزیزم میفهمم چقد سختی کشیدی

ولی متاسفانه اون پدر بچته آخر خط نیستی که بگی دیگه نمیبینمش 

چند روز به خودت فرصت بده بذار عصبانیتت فروکش کنه بعد تصمیم بگیر 

اگه میتونی بچتو خودت بزرگ کنی طلاقتو بگیر برو با بچت زندگی کن اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه شوهرت تا ابد همینه که هست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم آروم باش میدونم دلگیری وقتی برگشت کمی سرسنگین باش اگه میدونی مردی هست که تلاش میکنه برا زندگی ...

سلام استارترجان

تا اینجا که خوندم بنظرم 

عاقلانه ترین و دلسوزانه ترین  راهنمایی برا این دوستمون بود

ان شالله زندگی  هر دوتا تون ، شیرین بشه و عاقبت بخیر باشین 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه...یا مهدی دلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من      یل    !!!! ۱۱۱۱  

چرا خونه مادربزرگم هست ولی اونجا از اینجا بدتره تا طلاقمو نگیرن راحت نمیشن درست میشم عین سرنوشت مادر ...

نکه ماهایی که خونواده داریم باچنتا خواهربرادر پدرو مادر بالاسرمون آدمه که تویی که کسیو نداری آدم باشه 

آدم بی ذات بی ذاته ربطی به اینکه تو خونواده دارباشی یانه نداره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خواهر شوهرم اینو فرستاده اصلا رابطه خوبی با خواهرش ندارع فقط با من درارتباطع فقط تا حالا هیچوقت اینطوری پیام نداده بود که چیکار می‌کنی چی جواب بدم ؟؟؟؟

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

شما آدمی اصلا؟ببخشید اینو میگم...مرد بزنه...کوتاه بیاد؟تو خونه باباهاتون باباتون ننتون رو هر روز میز ...

احسنت به تو 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 ولی کاش تو همطلاق میگرفتی و خودتو ازش درغ میکردی حیفتونبود برای رام کردن اون وحشی وقت و جوونی گذاشتی