2777
2789

رتبم اصلا اصلا خوب نیست و انتخاب رشته هم نمیکنم میدونم پشت کنکوری ام میخوام برای سال دیگه تمام تلاشم رو بکنم ولی 😭😭😭

همکلاسی هام قبول میشن من میمونم😭

یه سال دیر تر میرم دانشگاه😭

الان تو خبر ها دیدم یکی از همکلاسی هام 2000 شده😭اون یکی ها هم مطمئنن یکی یکی در میان همکلاسی های زرنگی دارم😭😭😭😭

دلم میخواد برم گریه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳تا ایموجی گریه!!

خسته شدم از گریه کردن کاش میشد یه ایموجی گریه میتونستم بچسبونم به صورتم اون به جام همش گریه کنه 

الان دلم میخواد گریه کنم ولی مقاومت میکنم

اشکال نداره خودتو با کسی مقایسه نکن نابود میشی امسال تلاش کن قبول شی

من هم نکنم مامانم نزدیکه سرم بکوبه😭😭کاش حداقل کسی نبود سرزنشم کنه تخریبم کنه حداقل فرصت میدادن زخم هام رو ببندم😭خودم به اندازه کافی پرم 

خب حالا مگه چی میشه ؟ اگر از این نظر میگی که عقب میمونی و اینا باید بگم بیخودی و کنکور این قضیه رو تضمین نمیکنه مهم اینکه میدونی و بهش رسیدگی که باید تلاش میکردی و نکردی 

ضرر که نداره بزن نشدی هم پشت منم شاید پشت بمونم

مطمئنم قبول نمیشم😔قبل کنکور که اصلا جمع بندی هم نکردم کلا ول کردم نابود بودم همین شد تیر رو بدتر دادم خلاصه خراب کردم😔

خب حالا مگه چی میشه ؟ اگر از این نظر میگی که عقب میمونی و اینا باید بگم بیخودی و کنکور این قضیه رو ت ...

اره همینا خب حس خیلی بدی داره همکلاسیام برم من بمونم بعدشم همین روزاست اخبارا به مامانم برسه و این و اون و تو سرم بزنه😭

مطمئنم قبول نمیشم😔قبل کنکور که اصلا جمع بندی هم نکردم کلا ول کردم نابود بودم همین شد تیر رو بدتر دا ...

خب اصولی نخوندی  اگه مطمئنی قبول نمیشی همین روزا استارت بزن ولی انتخاب رشته رو انجام بده ضرر نداره حاجی

خب اصولی نخوندی اگه مطمئنی قبول نمیشی همین روزا استارت بزن ولی انتخاب رشته رو انجام بده ضرر نداره ح ...

از فردا شروع میکنم 

فقط نمیتونم مانع ناراحتیم بشم اونم ناراحت بشم کلا رو زندگیم تاثیر میذاره خودم به اندازه کافی ناراحتم والدینم هم مثل همیشه تخریبم کنن نمیدونم چجوری ادامه بدم خیلی سخته😭کاش یه خواهر یا دوستی داشتم الان بغلم میکرد و تو بغلش گریه میکردم بدون سرزنشی بدون تخریبی بدون اینکهی بپرسه رتبه ات ترازت درصدت نمرت چند شد بدون مقایسه ها و درکم کنه و بفهمه و بگه تنها نیستی من پیشتم

ولی خیلی رویاییه🥹همچین کسی رو ندارم