2777
2789
عنوان

همکلاسی هام قبول میشن من میمونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 33 پست

والا دختر من درس خوند

زمان کنکور دائم با خودم تکرار می کردم ای کاش در مسیر درس و کنکور قرار نمی دادم

بس که استرس و اضطراب کشیدیم

فرهنگیان و دانشگاه تهران قبول شد

ولی دانشگاه تهران رفت ادبیات 

الان استرسش ده برابر شده بس که کتابا و درسا سنگینن...منم از این وضعیت ناراحتم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان دلم به حال پسرت میسوزه

نادان کنکور چیه که براش گریه کنی

کنکور چی هست که فکر کنی از بقیه عقب افتادی

مرده شور کل کنکور و دانشگاه

یکم آدم باش

خبری نیست برا این چیزا زار نزن

هیچ اشکالی نداره

سلام بر تو

والا دختر من درس خوندزمان کنکور دائم با خودم تکرار می کردم ای کاش در مسیر درس و کنکور قرار نمی دادمب ...

خیلی حرفا تو این پست شما پنهونه نمیدونم چی بگم خیلی حرف ها داره 

خیلی حرفا تو این پست شما پنهونه نمیدونم چی بگم خیلی حرف ها داره

اصلی ترین حرفم اینه 

مهارت هاتو افزایش بده

و یه کار نیمه وقت پیدا کن

یه دانشگاه معمولی هم ثبت نام کن 

حتما موفق می شی

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
از فردا شروع میکنم فقط نمیتونم مانع ناراحتیم بشم اونم ناراحت بشم کلا رو زندگیم تاثیر میذاره خودم به ...

هیشکی مارو درک نمیکنه درد مشترک بیشتر ما کنکوریاس 

مطمئن باش امسال اصولی بخونی موفق میشی بیخیال دوستات چیکار اونا داری مدرسه تموم شده هرکی راه خودشو میره کلا زیاد ارتباط باهاشون نداشته باش 

نادان کنکور چیه که براش گریه کنیکنکور چی هست که فکر کنی از بقیه عقب افتادیمرده شور کل کنکور و دانشگا ...

کنکور؟ ایندم بود رویاهام بود هدف هام بود 

جای من نبودی که بدونی سه ساله مامانم و مدیرم تخریب میکنن چه حسی داره چقدر میخواستی بشه و نشد چقدر سرپا شدی و افتادی و سمپاد قبول شدم ولی مامانم که میگفت هیچ گوهی نمیشی شد مدیرم که میگفت فنی حرفه ای هم نمیذارنت شد قبول نمیشم رشته خوب قبول نمیشم بقیشون هرچی هم باشه نمیرم و برام هم سخته ببینم همکلاسیام قبول میشن و من نه درک نمیکنی والدینم هم نمیکنن دلم به حال زندگی خودم میسوزه که گفتم دلم به حال پسرت میسوزه ولی باز از ته دلم امیدوارم هیچکس همچین زندگی ای نداشته باشه هرچند پیام قبلیم بهت گفتم ولی بازم نمیخوام درد زیادی داره😭جسمم و رحم خسته شده 

کنکور؟ ایندم بود رویاهام بود هدف هام بود جای من نبودی که بدونی سه ساله مامانم و مدیرم تخریب میکنن چه ...

خب تو باید بری تراپی

مشکل از تو یا کنکور نیست

بازم میگم هیچ پخی نیست کنکور و دانشگاه

هزار تا رشته بر اساس صرفا سوابق هست

یا هزار تا رشته دیگه

لذا بخاطر کنکور خودت رو سرزنش نکن

آرام باش

سلام بر تو

اصلی ترین حرفم اینه مهارت هاتو افزایش بدهو یه کار نیمه وقت پیدا کنیه دانشگاه معمولی هم ثبت نام کن حت ...

مهارت دارم چه فایده کی اهمیت میده؟

تو راهنمایی بازارم خیلی خوب بود دستبند میفروختم پول خیلی خوبی درمیاوردم کرونا بازارم و تعطیل کرد بعدشم نشد 🥹به غیر پول در اوردن هم خودم طراحی یاد گرفتم خودم والیبال یاد گرفتم حتی مسابقه اش هم رفتم ولی مدرسه لوح تقدیرم رو گم کرد😔خودم کار با رزین یاد گرفتم با عیدی هام و.. پول جمع کردم لوازم خریدم بازارم نگرفت شهر کوچیکی هستیم نمیشه و کار نیمه وقت هم بابام عمرا اجازه بده البته اولش میگن باشه برو چون میدونن بابام اینقدر محدودم کرده نمیتونم پیدا کنم پیدا کنم باز میگن نه 

ولی به یه درامد نیاز دارم😔سخته نمیدونم یا ترجمه فیلم انجام بدم یا تایپ و یا یوتیوب ریاضی تدریس کنم ولی هرکدوم دردسر زیاد خودش و داره دو تا اولی چشمام قراره نابود بشه هرچند الانم میشه چون لپتاپم خرابه و ال سی دیش همش پر پر میزنه گوشی هم ندارم برای والدینم هم مهم نیستم 

دانشگاه معمولی هم نمیتونم برم من هدفم رشته دیگس تو یه شهر و دانشگاه خوب😔که از این شهر و خونه و مدرسه هزاران کیلومتر دور شم

تا سالها اسم سازمان سنجش میشنیدم استرس شدید میگرفتم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
تا سالها اسم سازمان سنجش میشنیدم استرس شدید میگرفتم

من کابوس مدیرم رو میدیدم صداش رو میشنیدم سر درد میشدم اسمش میومد ابرو هام میرفت تو هم  مدرسه برام زندان بود هر روز سه سال رو به خودم لعنت گفتم و گفتم دستم میشکست و نمیتونستم اون ازمون لعنتی رو بدم 

والدینم هم بدتر تخریب کنن یا غر بزنن و ... دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار

از فردا شروع میکنم فقط نمیتونم مانع ناراحتیم بشم اونم ناراحت بشم کلا رو زندگیم تاثیر میذاره خودم به ...

عزیزم یه چیزی بهت بگم منم مثل تو ام و خدایی مامان بابام خیلی واسم زحمت کشیدن ولی منه بی عقل اصلا نخوندم و رتبه ام ۳۳هزار اومده و من خودم میدونستم که قبول نمیشم و اونی هم که نخوندم دلیل داشتم و الان واقعا فهمیدم که اشتباه کردم ومنی که آرزوم پزشکی و دندون بود الان باید انتخاب رشته روان شناسی بزنم 

اگه مایل باشی میتونیم با هم امسال درس بخونیم من ولی مثل تو نا امید نیستم 

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

من کابوس مدیرم رو میدیدم صداش رو میشنیدم سر درد میشدم اسمش میومد ابرو هام میرفت تو هم مدرسه برام زن ...

خانوادت یک هفته دو هفته اول حتی شاید تا یکماه سرزنشت کنن حتی میدونم این یکسال خواب و خوراک و بیرون به جونت حروم میشه نگاههای سنگین خانواده بهت ، ولی سعی کن تمرکز داشته باشی رو درسات حتما از صبح تا غروب سعی کن کتابخونه بری اونجا آرومه و کسی نیس که سرزنش کنه با خیال راحت درسات و بخون ،مطمئن باش موفق میشی به اینم فکر نکنم که از همکلاسیهات جا موندی هر کسی قسمت و سرنوشت تودش و داره یاد خدا رو فراموش نکن هر شب ۲۰ دقیقه قبل از خواب خودت و تصور کن تو دانشگاه و رشته مورد علاقه ات به اتاق خوابگاهت به تمام جزئیات فکر کن ، مطمئن باش اگه خودت بخوای و بخدا توکل کنی میتونی موفق بشی ، ناامیدی دشمن انسانه ، به شیطون لعنت بفرست و از فردا شروع کن 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مهارت دارم چه فایده کی اهمیت میده؟تو راهنمایی بازارم خیلی خوب بود دستبند میفروختم پول خیلی خوبی درمی ...

ببین بزار یه چیزی بگم خانوادت هر چقدر هم که سختگیر باشن به پای بابای من نمیرسه من حتی الان اجازه ندارم با دوستام برم بیرون واسه یه قدم زدن ساده اونم تو محلمون خب حتی اگه پزشکی هم می‌آوردم و هرچی خب بازم نمیزاشت پس انقدر فک نکن که از تو بدبخت تر نیست خب در نیومدی نیومدی مگه مرگه که چاره نداشته باشه مگه ۷۰ سالت شده که از الان نا امیدی هنوز ۱۹ سالمونه 

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh