2777
2789

از مادرم کم توقع و قانع ندیدم  بعد بابام بهش خیانت کرده

نمیخوام منم اونجوری شم

امروز با شوهرم حرف میزنم میگف مرسی انقد با درک و فهمی  و با وضعیت کنار اومدی این مدت

(تازگیا وضع مالیش زیاد خوب نیست)

بعد من چون تو خانواده خسیسی بزرگ شدم 

اصلا پولم داشته باشم دستم به خرج کردن نمیره 

به خدا مجردیام  موهام و فروخته بودم 11 تومن پول داشتم

به مامانم  قرض دادم بکم بقیش هم  برا خواهر برادرم  بی مناسبت کادو گرفتم و چند باری رفتیم بیرون غذا اینا خوردیم

از اون 11 تومن یه دامن بلوز و یه ضد آفتاب خریدم همین

کلا انگار شخصیتم اینجوریه 

یعنی راهی نیست تغییر کنم

🤍✨️Hala Madrid

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که پا ب پاش میای خوبه اما وقتی داشت یاد بگیر برای خودت خرج کنی طلا بخر بیرون لباس و اینا

ما عقدیم 3 ماهه یخم آب نشده هنوز با این که اون خیلی راحته 

اصلا روم نمیشه بگم فلان چیزو بگیر برام 

حتی روم نمیشه بگم  یدونه آبمیوه

اون البته خودش چند دفعه من و کافه برده و   به زور برام لباس و لوازم آرایشی گرفته

خیلی بدبختم

🤍✨️Hala Madrid

دآرم النگو و گردنبند دستبند گوشواره

میگم اگه دستت به خرج نمیره طلا بگیر پول گنده دستت اومد که کوچیک کوچیک خرج نکنی اونم استفاده نکردی یه روز به دردت بخوره. 

کار اشتباهی هم نمیکنی که نمیگی

ولی مثلا چیز میز واسش بفرست بگو خوشم اومده کلاسی جایی میخواستی بری برو یا باشگاه. به خودت برسی مجبور میشی خرج کنی اونم ببینه حواسشو جمع میکنه. اگه هم تو عقدی دلت چیزیو خواست بگو بیرون رفتنی. سخت نگیر به خودت و متاسفم برای تجربه بدت از پدرت عزیزم مراقب خودت خیلی باش 

میگم اگه دستت به خرج نمیره طلا بگیر پول گنده دستت اومد که کوچیک کوچیک خرج نکنی اونم استفاده نکردی یه ...

والا اونقدر پول دستم نمیاد الامم طلا گرمی 9 تومن

ولی من خیلی باهاش رودربایستی دارم

خیلی ممنون از توصیه ات دوستم🫶☺️

🤍✨️Hala Madrid