2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=393708480]ب احتمال طلسم جادو  دارید  برای چی گوش دادی [/QUOT منم سی جز قرآن و شروع کردم  تازه هفت روزه صوتشو پخش میکنم روزی یک جز

روزای اول الکی دعوا میشد میگفتم چیشد  الکی سر چی دعوا شد؟

یعنی یکی برامون دعا و جادو نوشته؟؟

تا وقتی از این اتفاقا میفته که اثرات جادو و انرژی منفی کامل دفع بشن، بعدش اوکی، من تا ده روز طول کشی ...

من تو خونه خودمون نیستم خونه مامان بابامم اشکال نداره اونجا پخش کنم و گوش بدم یا اگر خونه نباشم چی

من در قنوتای نمازام دعا می کردم 

خدایا به هر خیری از سوی شما نیازمندم

کلا رابطم با دوست صمیمی م به خاکستر تبدیل شد و با یکی از فامیل هام دعوای بدی صورت گرفت

الان بعد از ۴ ماه می گم نبودِ اون آدم به صلاحم بوده حتما

و راضی ام

اما خوب دوره بد و پر استرسی بود پر از گریه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من دعا اینا ندارما فقط افسردم انرژی منفی بالایی دارم و زندگیم پر از گره ولی دعا و طلسم نشدم بقره بخو ...

نمیدونم عزیزم ولی اگه برات میسره بخونی بهتره

ان‌شاالله مشکلاتت حل شن🤲

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
من تو خونه خودمون نیستم خونه مامان بابامم اشکال نداره اونجا پخش کنم و گوش بدم یا اگر خونه نباشم چی

نمیدونم ولی خودم بعضی روزاشو تو مهمونی میرفتم تو یه اتاق میخوندم ولی تاثیر داشت برام

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
چله بقره ۴۵ روزهمن ۴۵ روز خوندم، وسیله شکست، خوابم میدیدم ولی دعوا نه، ولی شنیدم بقیه تو خونشون دعوا ...

دقیقا منم از وقتی گوش می‌کنم دعواهای شدیدی با پارتنرم کردم که تبدیل شد به اکس!

و واسه همیشه کات کردیم 

و عینکم یهو خود به خود اولش دسته اش شکست بعد چند روز ترک ورداشت و کلا شکست 💔🫠

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻