2777
2789
عنوان

جواب این خاستگارمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 36 پست
یعنی از چ لحاظ مشکوکه؟

نمی‌خوام بد دل باشم ولی آخه چه دلیلی داشت بگه وقتی نگفتنش آسیبی به زندگیتون نمیزد؟ شاید داره ذهنتو آماده می‌کنه که اگه یروز خدایی نکرده خلافی کرد بعدها بتونه بگه تو که می‌دونستی داری وارد چه خانواده ای میشی 

البته شایدم من زیادی دارم جنایی به قضیه نگاه میکنم شایدم واقعا هیچ منظور خاصی نداره بنده خدا 

این جور چیزا فقط با زمان مشخص میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم خیلی دودلم ب خاطر اخلاق و رفتارش دلم نمیاد کات کنم از اونورم میگم مثلا پدرش میشه پدربزرگ بچمخو ...

ببین نیروی دریایی مگه میتونه بیاد تهران؟

ما ارتشی دوتا داشتیم سالها توچابهار و بندرعباس بودن بعدسالها تونستند برگردن بیان ...

اینکه پدرش حمل مواد میکرده کم موضوعی نیست ها؟ 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین نیروی دریایی مگه میتونه بیاد تهران؟ما ارتشی دوتا داشتیم سالها توچابهار و بندرعباس بودن بعدسالها ...

عزیزم نمیتونم کامل توصیح بدم اینجا

حمل کننده نبوده خودش نمیدونسته تو بار گذاشتن

عزیزم نمیتونم کامل توصیح بدم اینجاحمل کننده نبوده خودش نمیدونسته تو بار گذاشتن

عزیزم همه میگم مال ما نبوده 

اتفاقا دوست دبیرستانیم پدرشو با مواد توماشین گرفتن گفت مال برادرخانمش بوده ....

بالاخره شما فردا بچه دارمیشین نمیگن این نوه ی فلانیه که .....هست 

خواستگار بهتر داری صبر کن به نظرم 

عزیزم همه میگم مال ما نبوده اتفاقا دوست دبیرستانیم پدرشو با مواد توماشین گرفتن گفت مال برادرخانمش بو ...

اخه اگه مال این بود یا کارش همین بود نمیذاشتن پسرش وارد ارتش بشه خودشم اعدام میکردن

اخه اگه مال این بود یا کارش همین بود نمیذاشتن پسرش وارد ارتش بشه خودشم اعدام میکردن

نه عزیزم اعدام بستگی به مقدار مواد ونوع مواد ...داره بعد هم می بینی بهش عفو خورده ....میتونی بری مددکاری زندان شاید بهت اطلاعات بدهند 

حالا پدرش به کنار

اگر ارتشیه سالهاباید بری بندرعباس بخصوص که نیروی دریاییه تهران که دریا نداره بعد هم ارتشی ها حقوق زیادی ندارن 

با دوری وحقوق کمش میتونی کناربیایی؟