2777
2789
عنوان

امشب پدر مادرم مهمونمون بودن خانمهای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 12138 بازدید | 322 پست
دخترم ما مادرها همیشه داشتن زندگی خوب رو برا بچه هامون از خدا ارزو میکنیم چی موقع قلبم مون با این رف ...

خیلی ممنون ازتون .فداتون بشم که اینقدر مهربونید🥰💞🌸

اهل کدوم شهر هستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابامذبنده خدا حرف میزنه شوهرم اخم میکنه محل نمیزارهمیگه خوسم نمیاد ازش

چقدر با این کامنتت قلبم شکست .

ببخشیدا نمیخوام نفت رو آتیش باشم اما فردا که رفت سرکار بهش پیام یده بگو پدر و مادر من از سر گرسنگی نیومدن سر سفره تو بشینن .از این به بعد هر جوری با خانواده م رفتار کنی همونجوری با خود تو خانواده ت هستم.

بگو از پدرم خوشت نمیاد ؟ فدای یه تار موهاش .دکمه قرمز تو میزنم .

نمیدونم شماهایی که شرایط طلاق و دارید چرا خودتون و بند این جور مردها میکنید ؟

بخدا من اگر جا واسه رفتن داشتم هیچ وقت شوهرمو تحمل نمیکردم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

چقدر با این کامنتت قلبم شکست .ببخشیدا نمیخوام نفت رو آتیش باشم اما فردا که رفت سرکار بهش پیام یده بگ ...

خوابم نمیبره بخاطر رفتار امشب این.واقعا دهنم بازمونده از رفتارش.

بیچاره بابام .همش میاد چهزش جلو نظرم.

منترم فرداشه زنگ بزنم بابام صداشو بشنوم

از وقتی بااین ازدداج کردم کارم شده ناراحتی پدر مادرم

خوابم نمیبره بخاطر رفتار امشب این.واقعا دهنم بازمونده از رفتارش.بیچاره بابام .همش میاد چهزش جلو نظرم ...

منم از شوهرم ناراحتم میترسم چیزی بگم بدتر عصبیت کنم .

ولی هیچ وقت اجازه نده کسی به پدرت توهین و بی احترامی کنه .

اینایی هم که میگن بساز و زندگی کن و خاطره میشه رو بی خیال شو .

آخه به پدر آدم بی حرمتی کنن خاطره میشه برامون ؟😐

یه مسیج بده بهش بعدم چند روز محلش نذار اصلا .

من که دلم نمیخواد تو صورت شوهرم نگاه کنم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

پدرومادرت چیزی گفتن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

اصلانمیخوادبه روش بیاری فدات دعواتون میشه مثل خودشم رفتارنکن اوضاع بدترمیشه درضمن سطح شخصیت خودتوباشوهرت مقایسه نکن!  هرکاری بکنه تلافی کنی توهم میشی مثل اون،،

فقط دیگه زمانی شوهرت هست غیرمسقیم بگوبه خانواده ات که نیان

اصلانمیخوادبه روش بیاری فدات دعواتون میشه مثل خودشم رفتارنکن اوضاع بدترمیشه درضمن سطح شخصیت خودتوباش ...

دقیقا منم همینو میگم نادیاجون.

اون بی ادبه .چرا من تکرار کنم کارشو. 

فقط بدجوری ازدلم بیرون رفته