2777
2789

من خودم خواهر بزرگ هستم و دوتا خواهر کوچیکتر از خودم دارم

یکی۲۴ویکی۲۱سالشه ..اینا اصللللا از من حساب نمیبرن ینی اون ابهت و احترام خواهر بزرگو ندارم براشون!

اونایی که خواهر بزرگ ترازخودشون دارن بیان بگن خواهرشون چه کارایی انجام میده که شما بهش احترام میذارین و شخصیت و ابهت داره براتون؟؟

و اونایی که خواهر کوچیک دارن بیان بگن با خواهر کوچیکشون چجوری. رفتار میکنین و چیکارمیکنن که احترام میذارن بهتون؟؟

واقعا خیلی دلم میشکنه از بی احترامیاشون ورفتاراشون..

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

من 26 سالمه خواهرم 19 سالشه بی احترامی نمیکنیم بهم صمیمی هم نیستیم به کار هم زیاد کار نداریم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت باید بهت احترام بزارن تا اونا باد بگیرن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خواهر بزرگترم اینقدر کوچولو و گوگولی و مهربونه ازش حساب نمیبرم ، براش میمیرم فقط

خب چ رفتارایی داره باهات؟

من حالا منظورم حساب بردنم نیس همین که احتراممو داشته باشه با من بد رفتار نکنه بی ارزش نکنه منو

من 26 سالمه خواهرم 19 سالشه بی احترامی نمیکنیم بهم صمیمی هم نیستیم به کار هم زیاد کار نداریم

چ رفتارایی داری ک احترامتو نگه میداره؟

پدر مادرت باید بهت احترام بزارن تا اونا باد بگیرن

آفرین دقیقا

اونا اصلا من انگار فرزند بزرگشون نیستم

خیلی بی توجه و بی ارزش میکنن منو جلوشون

ولی خب خیلی تذکر دادم بهشون ب حرف نمیکنن و تغییر نمیکنن واسه همین پرسیدم ک خودم با خواهرام چجوری رفتار کنم یا بدونم بقیه چیکارمیکنن

چ رفتارایی داری ک احترامتو نگه میداره؟

من بهش چیزی نمیگم کمکش میکنم و بار ها دعواش شده با مامانم اشتی شون دادم قضیه رو جمع کردم و اینا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲