2777
2789

یه روزایی از ماه متنفرم از خودم میخوام نباشم اصلا حس میکنم ادم بی خود و بی مصرفیم

یه روزایی بی نهایت عاشق خودمم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ار بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار میکنی اروم بشی؟

هیچی

میخابم

فردا بشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کل کارای گندم از جلو چشمم رد میشه من واقعا ادم بدی بودم

حالا من از مهربونیت و حماقتم بدم میاد..مثلا حرصم میگیره چقدر احمقمو دل مهربونه..از خوبیای خودم و بدی های بقیه باعث میشه حتی بشینم گریه کنم مثل دقیقا الان ک از سر ظهر تو اتاق چپیدم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست