2777
2789
عنوان

داداشم خیلی بدجنسه

111 بازدید | 7 پست

رفته دادگاه ازم شکایت کرده بعد کلی به رخم کشید چون تو بدی شوهرت ۴ سال رفته بدون پول برگشته 

مرتب بهم میگه بی ریشه ای بچه نداری 

خودش سه تا دختر داره 

کاش اگه قراره بچه نیارم از این خانواده دور شم 😢

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو حالا پسر هم نداری ریشه ریشه میکنی

نمیخوام مدل خودش باشم در کل خانواده به نظرشون من یه آدم شکست خورده م که تو ۳۷ سالگی بچه ندارم 

خودم میدونم نازا که نیستم شوهرمو دوست نداشتم که بچه دار نشدم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

فقط می‌دونم نیش و کنایه زدن درباره بچه دار نشدن کسی،تاوان بزرگی داره

بخدا خیلی ناراحت میشم در صورتی که من نازا نبودم فقط زندگی مطلوبی نداشتم بچه بیارم الان هم ۳۷ سالمه کاش ازشون دور شم 

نمیخوام مدل خودش باشم در کل خانواده به نظرشون من یه آدم شکست خورده م که تو ۳۷ سالگی بچه ندارم خودم م ...

من هم مثل شما بودم روش خودم رو پیش می‌بردم تا اینکه دیدم هر چی کوتاه میام آدما وقیح تر میشن...

من هم مثل شما بودم روش خودم رو پیش می‌بردم تا اینکه دیدم هر چی کوتاه میام آدما وقیح تر میشن...

تهش بگم هم میگه من که حداقل دختر دارم