2777
2789

تلاش و پشتکار رتبه یک‌ قابل تحسینه و کسی منکرش نیست 🌹

ولی تکلیف اون بچه هایی که استعداد دارن‌ ولی از شدت بی پولی مجبورن برن کار کنن‌ و درس رو رها کنن‌ چی میشه ؟🙂💔

باید قبول کرد که چیزی به اسم عدالت آموزشی وجود نداره

❤️🦋

🤯🤯🤯🤯🤯🥴🥴🥴

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عذالتی وجود نداره

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری میگی عدالت نیست دیگه 

همین ک داری میگی استعداد داری یعنی عدالت نیست 

چون بعضیا استعداد هم ندارن ، فقظ باید تلاش بکنن 

بعضیا استعداد ندارن پول دارن 

بعضیا هیچکدوم ندارن وفقط باید تلاش کنن 

هرکی با یه وضعی داره دست وپنجه نرم میکنه

خیلی منطق مسخره ای دارین

چطور وقتی یکی رتبه برتر میشه ک وضع خانوادش مناسب نیست دم از عدالت نمیزنین؟😂

بس کنین،نمیتونین رتبه خوب بیارین بهونه خوب بیارین لااقل

من خودم با چهار ماه خوندن رتبه سه رقمی اوردم تو کل روز ۶ساعت شایدم کمتر می‌خوندم بابام دکتره یا مامانم؟انقد برام دس یافتنی بود که انصراف دادم ازدانشگاه اومدم شهر خودم ی رشته دیه آزاد دارم میخونم

حرص چیو میخورین؟

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

خیلی سالها رتبه اول اونی شده که تو‌روستا با کمبود امکانات و کار روی زمین و باغ  بوده، یه به به همه میگفتن و تموم

حالا امسال یه بچه پولدار اول شده،سایت رو ترکوندین،عدالت عدالت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اونا میتونن کنکور دولتی قبول شن 

کما اینکه شدند ...رتبه غیر از ۱ هم موفق هست...

اونی که دیگه مجبور شده کار کنه هم برمیگرده به عدالت کلی جهان نه صرفا سیستم آموزشی

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خیلی منطق مسخره ای دارینچطور وقتی یکی رتبه برتر میشه ک وضع خانوادش مناسب نیست دم از عدالت نمیزنین؟😂 ...

موافقم 

هر پولداری هم  رتبه برتر کنکور نشده...مثلا ساشا سبحانی

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خیلی سالها رتبه اول اونی شده که تو‌روستا با کمبود امکانات و کار روی زمین و باغ بوده، یه به به همه م ...

اون سالها موسسات آموزشی  زیاد نبودن کتابای کمک درسی و ...

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

موافقم هر پولداری هم رتبه برتر کنکور نشده...مثلا ساشا سبحانی

واقعا بخیل و حسود خیلی زیاده چشم دیدن موفقیت های همین دیگه رو ندارن تازه خوشم میاد بین این همه رتبه برتر فقط ب این بنده خدا گیر دادن چرا؟چون پول داره!چیزی که خودشون ندارن و تو حسرتشن

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

اونام میتونن رتبه برتر بشن

ولی یه عده شوند که احیانا تو نی نی سایتن با یه سری شعارهای الکی که امکانات داشته و پول داشته و ما مثل اون نمی‌شیم، خودشون و گول میزنن

وگرنه هرکسی می‌تونه رتبه برتر باشه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

عدالت آموزشی چیه خدایی 

مگه تو بقیع جاهای دنیا هست؟😂

هیچ جور عدالتی تو دنیا نیست 

و جای مضخرف و بی رحمی 

پس اصلا مهم نیست چون کاری از دستمون بر نمیاد 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."