2777
2789
عنوان

من امسال بعد چهارسال قبول شدم هر سوالی دارید بپرسید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2636 بازدید | 94 پست
ن عزیزم تاثیر مثبت بود

عمومی ها رو از کی شروع کردی به خوندن؟

و اینکه امتحانات نهایی سوالاتشون عجیب غریبن یا با خوندن میشه جواب داد؟

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

من چندسالی هست از درس فاصله گرفتم منظورم کنکورهمیخوام کنکور فرهنگیان بدم رشته مدرسه خودم ریاضی بودهب ...

من از کنکور انسانی اطلاع ندارم عزیزم

کاربری دست دو تا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی ها رو از کی شروع کردی به خوندن؟و اینکه امتحانات نهایی سوالاتشون عجیب غریبن یا با خوندن میشه جو ...

عمومی هارو از پارسال شهریور شایدم زودتر امتحان نهایی سخته باید همراه با کنکور بخونی که نمره خوب بگیری

کاربری دست دو تا دوسته

اولا تبریکککک 😘😍🌈✌🏻بعدش میشه بگی مشاور و آزمون داشتی یانه ؟ آیا تاثیری داره داشتن یا نداشتنشون

ازمون ماز میزدم مشاور بله داشتم حیلی تاثیر داشت واقعا

کاربری دست دو تا دوسته

ازمون ماز میزدم مشاور بله داشتم حیلی تاثیر داشت واقعا

مبارکه عزیزم

هزینه مشاورتون  چن بود راضی بودی؟

ماز غیرحضوری بودی دیگ؟منم میخوام پشت بمونم

رتبم خیلی بد شده حس میکنم نمیشه سال دیگ رتبه خوبی بگیرم 

میخواستم خودم توخونه آزمون دانلود کنم بزنم اما الان حرف یکی رومخم رفت گف برو قلم چی حضوری

ماز توخونه س به دردت نمیخوره 

از رو درسنامه بخون یا ویدیو یاد بگیر

عزیز ویدیو دیدنی نوت برداری میکنم کثیف کثیف و تند تند بنویسم 

و استاپ نکنم بعدا فیلم تموم شد پاکنویس کنم

یا استپ کنم و نوت برداری تمیز بنویسم و ی باره تموم شه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به نظرت کسی که صفره به معنای واقعی کلمه، یعنی ریاضی  رو تا کلاس هفتم یادشه واقعا، می‌تونه تو یه شال موفق بشه؟ با ۱۶ تا ترمیم؟ استوکیومتری هم بلد نیست💀 هیچی دیگه خودت تصور کن، انگار دبیرستان نرفته

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑