2777
2789

بچه ها فقط اونایی که به پاس شدن راضی بودن بیان بگن مثلا سه چهار تا دوازده و پونزده داشتید چون حال نداشتید بخونید خیلی به خودتون فشار نمی آوردید آلان پشیمون نیستید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مندرسایی که لازم کارم بود میخوندم که اونم تو کارآموزی حضوری یاد گرفتیم نمیخوندمم مشکلی نبودواقعا راض ...

عزیزم ممنونم واقعا لازم داشتم یکی اینو بهم بگه میتونم بپرسم رشتتون چی بود؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
پیراپزشکی خوندم دقیق نمیگم یهو یکی بشناسه

باشه عزیزم ممنونم دعا کن منم دانشگاه رو زود و راحت تموم کنم

چرا عزیزم از محیط خوابگاه خسته شدی

نه خوابگاهی نیستم خداروشکر ولی کلا انگیزه درس خواندن ندارم همیشه درسخوان بودم و فشار زیادی متحمل میشدم برای همین از درس تنفر دارم

نه خوابگاهی نیستم خداروشکر ولی کلا انگیزه درس خواندن ندارم همیشه درسخوان بودم و فشار زیادی متحمل میش ...

اشکال نداره حسابی خوش بگذرون برا خودت

درسم بذار شب امتحان 

نگران نباش اصلا

تو بهترین دورانی الان

من چن ماهه تموم کردم انقد دلم تنگه شده