2777
2789
عنوان

زندگی

49 بازدید | 0 پست

سلام خواهش میکنم راهنمایی و کمک کنید بهم....

چند ساله ازدواج کردم ،شوهرم خوبه بد نیس اخلاقش ولی خانوادش خیلی دخالت میکنن و نظر میدن شوهرم هم بعضی وقت ها حق بهشون میده و بعضی اوقات هم دعواشون میکنه ،منم خیلی رو نمیدم که پر رو شن،چند وقت پیش یه دعوا تو کوچمون شده و شوهرم و داداشم رفتن جدا کنن اونا رو و این وسط داداشم هم دعوا میکنه ،بعد از چند وقت شوهرم و گرفتن و زندان کردن.از روز اول برادرم زیر بار نمی‌رفت و سنش کمه می‌ترسید نرفت کلانتری،خواهر شوهرا و مادر شوهر و خانواده شون زنگ به من میزدن هر لحظه دعوا سر صدا بخاطر برادر تو پسرمون گرفتار شده و کلی حرف بد و بیراه منم هیچ راهی نداشتم ،خواهر شوهرم بیش از حد دخالت‌ میکنه و یچیزی گفت دعوا کردیم و از روز اول که اذیت می‌کرد بهش گفتم و نشوندم سر جاش،مادر شوهرم ناراحت شد،قهر کردیم و شوهرم آزاد شد ولی بهش چیزی نگفتم نخواستم با هم دعوا کنیم اونا خوشحال شن و سواستفاده کنن،بنظرتون بهش بگم خانوادش اینکار کردن و هرچی تو دهنشون بوده گفتن؟از یه طرف هم میگم بحث زنانه چه ربطی به مردا داره،ولی خیلی فشار بهم آمد اینطور برخورد کردن،از همون روز نه زنگ زدم نه جوابشون دادم موندم چکار کنم بفهمن که چطور برخورد کنن ،و من هم میتونم مثل خودشون باشم،چند بار حرف و کنایه زدن چیزی نگفتم ولی اینبار نتونستم ساکت باشم،مادر شوهر رفت شوهرش رو پر کرده که عروست فلانه و اینطوره اونم باهام دعوا کرد..... سر هیچ و پوچ.انقد احمق هستن وقتی چند تا مرد دعوا کردند به من چه ربطی داره میتونم چکار کنم آخه،میگن تو برادرت رو بیشتر دوست داری نرفتی لو بدیش و برات مهم نیس زندگیت و شوهرت،خیلی بی احترامی کردن نمیشه همش رو بگم شما بهم بگید چکار کنم ،حوصله بحث بیخود باهاشون ندارم خیلی دو رو هستن