2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میخواد منو برگردونه

1423 بازدید | 75 پست

سلام خانمای گل..من سال۹۴با یه آقایی ازدواج کردم فامیل دور ما هستن..تو نامزدی با من خیلی خوب بود و برام خرج میکرد وقتی ازدواج کردیم روی دومشو نشون داد و کاملا برعکس شد از طرفی هم شدیدا بچه ننه بود مادرش تو زندگیمون خیلی دخالت میکرد اونم افسارشو دست مامانش داده بود..ما تو خونه ی پدر شوهرم زندگی میکردیم تو روستا من اونجا مثل یه کلفت فقط کار میکردم کاملا با ما فرق داشتن من به زندگی اونجا عادت نداشتم ولی بهم قول داده بود که خونمونو جدا میکنیم که بعدا زیر قولش زد و فهمیدم خانواده ش به شدت مخالف جدا زندگی کردن ما هستن..ناخواسته صاحب یه دختر شدم بعد از دوسال اختلافاتمون شدت گرفت و مسبب اصلی خانواده و بخصوص مادرش بود که کاملا بر ما حکومت میکردن با اینکه شوهرم تو زمینای کساورزی خانواده ش فقط خودش کار میکرد و خرجشون میکرد ولی من از پول شوهرم هیچی ندیده بودم برا همه چی خرج میکرد جز من و دخترش چون ازشون میترسید..تو این مدت ۳بار دست رو من بلند کرد بدون دلیل بخاطر گریه ی بچه م عصبانی شد و دست رو من بلند کرد منم قهر کردم اومدم خونه مادرم که تنها زندگی میکنه و گفتم برنمیگردم تا خونمونو جدا کنه اجاره هم مشکلی نداشتم فقط جدا باشیم...خانواده ش هم لج کردن و گفتن بمون ما برا پسرمون زن میگیریم بعد از ۹ماه نه من کوتاه اومدم نه اونا ..بعد هم رفتن برا شوهرم زن صیغه کردن ۱۲ساله که الان ۶سالش گذشته و ازش صاحب دوپسر شده و هنوز صیغه س...من تو این مدت به زور طلاق غیابی گرفتم و معلم شدم و خودم دخترمو بزرگ کردم...تو این مدت خیلی بهم پیام میداد و من بلاکش میکردم میگفت پشیمونه و این زن رو خانواده ش خواستن برا کلفتی و بیا برگرد و...ولی من کوتاه نیومدم الان برج۴دوباره برگشته میگه خونه به نامت میکنم تو شهر خودت حق طلاق هم بهت میدم هرچی خواستی هم برات فراهم میکنم فقط برگرد بذار دخترمون بی پدر نمونه

من بهش گفتم شرط اولم طلاق اون زن هست..اولش قبول کرد و اونو برد خونه باباش...ولی خانواده ش مخالفت کردن که دوتا بچه داره و گناهی نکرده و خدمتکارمونه اگه اونو طلاق بدی ما آواره میشیم کسیو نداریم بهمون خدمت کنه

الان حرفش عوض شده میگه هرکاری خواستی میکنم فقط کوتاه بیا این زن با بچه هاش تو خونه بابام بمونه ولی من طلاقش میدم سمتش هم نمیرم اصلا نمیخوامش

ولی من نمیتونم اعتماد کنم خیلی سخته نمیتونم هضم کنم از طرفی تنهام بچه م هم بی پدره نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم جای من بودید چیکار میکردید من از خیانت دوباره میترسم اصلا نمیتونم وجود یک زن در زندگیم رو تحمل کنم اون خانم میدونست شوهرم متاهله و بچه داره ولی باز قبول کرد و زندگیشو رو زندگی من و دخترم ساخت...جای من بودید چیکار میکردید

اگه برگشتی به عقلت شک کن حتما 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چی فکر می کنی یعنی اصلا فکر کردن داره ، ب درد نخورترین آدم با بدترین موقعیت ارتباطت کلا قطع کن بره گمشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچت بی پدر بررگ بشه بهتر از اینه که تو خانواده پیزوری باباش رفت و امد کنه و حرص خوردن مادرشو ببینه و با استرس بزرگ بشه

برو مشاور

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
برنگرد شوهرت هنوز همون ادمه تغییری نکرده .تازه باید داشتن هوو و بچه های دیگه شوهرتم تحمل کنی.دوباره ...

مطمعنم شوهرش بعد برگشتش میگه نمیتونم بچه هامو ول کنم میخوای بمون میخوای نمون هری

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بچت بی پدر بررگ بشه بهتر از اینه که تو خانواده پیزوری باباش رفت و امد کنه و حرص خوردن مادرشو ببینه و ...

نمیدونم چرا زن های اینجا حاضرن با هر شرایطی بسازن فقط بچشون پدر بالا سرش باشه

یکی نیست بهشون بگه پدر در صورتی خوبه که آدم باشه ن ی مرد عقب افتاده و هوس باز

بیخیال شو اون زن بی‌شعور بوده تو چی؟ شما معلمی موفقی دخترت هم بزرگ شده این مرد اشغال دنبال حقوقته لط ...

گل گفتی