2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میخواد منو برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 75 پست
کلا اینجا چیزهای عجیب زیاد میشنوه ادمیکی بود شوهرش بیکار و معتاد بود و خیانت میکرد و دست بزن داشت،از ...

تا حالا هزار بار با همچین زن هایی دعوا کردم اینجا و آدم نشدن

فایده نداره خواهر 

باورت میشه هنوز هستن کسایی که میگن زندگی فیفتی فیفتیه؟شوهر از پس هزینه های زندگی بر نمیاد؟!

هر چقدر واسشون توضیح میدم مگه مرض دارین همچین ازدواجی میکنید گوش نمیدن 

تازه حس میکنن زن نمونه هستن

اینجور آدمارو هر کاری کنی آدم نمیشن که نمیشن 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من نمیخوام برگردم محاله اصلا 

قبلا که بچه نداشت کلی اصرار کرد بازم قبول نکردم

فقط میخوام بدونم ایا تصمیمی که گرفتم درسته جای من بودید باز این تصمیمو میگرفتید؟من حتی نذاشتم دخترم باهاش رابطه داشته باشه ولی الان کلی داره خرجمون میکنه که برگردیم من کوتاه نمیام...مادرم و شوهرخواهرم بهم میگن برگرد حداقل خونه و ماشین به نامت میزنه بعدا اگه دیدی با اون زنه س حق طلاق داری طلاق بگیر....ولی من حوصله این دردسرارو ندارم خودم به زور طلاق گرفتم ۳سال آواره ی دادگاه بودم آخرش غیابی طلاق گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در آینده فکر می کنی انتخاب دخترت چه چیزیه؟ دختری که پدر و مادرش جدا شده اند یا دختری که مادرش هوو داره؟

با این ازدواج مشکلاتت نه تنها کم نمیشن، بلکه به شدت پیچیده میشن 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پسر کلا رفت؟؟ عجب…

نه تا الان ازدواج نکرده ولی میدونم پدرم هیچوقت قبول نمیکنه

خودم از زندگیش رفتم نمیخوام بخاطرم جوونیشو از دست بده ولی تا الان نتونسته ازدواج کنه

چقدم پروعه رفته زن گرفته با دوتا بچه میگه برگردچطور تا الان بلاکش نکردیبچتم خودت بزرگ می‌کنی اون بی ...

بلاکش میکنم بعضی وقتا برا نفقه ی دخترم مجبور میشم بهش پیام بدم تا الان هزارتا شماره عوض کرده از هزارتا برنامه پیام میده اصرار میکنه برگردم ولی من گولشو نمیخورم

تحت هیچ شرایطی شرایطی به قبول نمی‌کردم دخترت بی پدر بزرگ بشه شرف داره که روزی از دست باباش کتک بخوره خیلی ها بی پدر دارن بزرگ میشن ولی حداقلش تو آرامش و  بدون جنگ و جدل زندگی میکنند اصلا این خانواده قابل اعتماد نیستند چون هنوز با وجود اینکه شوهرت از زنش دو تا بچه دارند عملا اونها رو نوکر خودشون خوندن از کجا معلوم به اونها نگفته زنم و دخترم نوکر شماها هست