2777
2789
عنوان

بی عدالتی یعنی همین

1267 بازدید | 112 پست

که حدود۷۰درصد رتبه های برتر کنکور جز طبقه ثروتمند جامعن

رتبه ۱ امسال برای حفظ ارامشش قبل کنکور دوبار سفر خارجی به مسکو و پاریس رفته و پدرومادرش هردو پزشک متخصص و با همه موسسه هاهم همکاری  داشته واقعا باید امکانات و پول باشه‌وگرنه هیچ جوره موفق نمیشه‌ادم  ازین حرفا یکلیشه اب که باتلاش به همه چی میرسیم هم اصلا قبول ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمیه خیلی مهمه🥲💔

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

عدالت یعنی هرکی اندازه تلاشش بدست بیارهپدر و مادرش با تلاش به اونجا رسیدن که الان پولداره دختره

این دلیل نمیشه ما‌تو جامعه ای زندگی میکنیم که فقط ثروتمندا خوشبختن وبقیه بدبختو بیچاره

۷۰ درصد؟ اتفاقا اکثر رتبه برترا از خانواده های معمولی بودن، مادر خانه دار، پدر کارمند، یکیشون پدرش راننده تاکسی بود

فقط اون اترینا بینشون مرفه بود

یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

یک زمانی همه رتبه برتر ها از مناطق محروم و فقیر بودن الان نه همه بچه پولدار و مدارس آنچنانی...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

حرفتون تا جایی درسته پول و اینا تاثیر داره به شدت 

خانواده ی موفق هم تاثیر داره به شدت 

قبولی اونی که اینارو داره راجت تره 

ولی رتبه ۱۲ کنکور انسانی یه دختر خانم نابینا از مناطق محروم بوده 

که استثنا هستن 

چرا استثنا چون ۷۰ درصد از مناطق برخوردارن 

طبق خزوبلات بقیه توهم میتونستی جز اون استثناها باشی تاکید میکنم خزوبلات

خیلیام پولدارن و سمت کنکور نمیرن

ولی عدالت اموزشی نیست واقعا 

و اینکه ایشون تو مصاحبه اولشون گفتن با مدرسه پیش میرفتم 

این که بعدش گفته با باقی موسسات همکاری داشته به خاطر پول بوده