2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زالزالک بیایید

29 بازدید | 2 پست

سلام خانوما من باردارم و دیشب خواب زالزالک میدیدم که من خونه داییم بودم و تو خونه اونا یه سبد پراز زالزالک درشت و قرمز و زرد بود و من یواشکی چندتاشو خوردم

ینی تعبیرش چی میشه!!!!

دخترکی عاشق هستم که درتمام روزهای زندگی ام ب او فکر کرده ام و روزی را یاد ندارم که ب یادش نبوده باشم. چقد غصه میخورم و چقدر دلم میخواد برگردم ب گذشته و بهش بگم بدون اون نمیتونم .مطمئنم الان کنارم بود اگر میدانست لعنت به غرورم. متاهل هستم همسر خوبی دارم اما عاشقش نیستم. هیچ چیز بدی در وجودش ندیده ام او ب من وفادار است و دوستم دارد اما من بهش خیلی بد کردم .. خدایا منو ببخش. هم زندگی او را خراب کردم هم خودم زندگی نکردم . و همیشه از خدا میخام که منو دلبسته همسرم کنه. و دیگر رسیدن من ب عشق تلخم محاله. هعیییی

بچتون پسره؟

نمیدونم تازه دوماهمه

دخترکی عاشق هستم که درتمام روزهای زندگی ام ب او فکر کرده ام و روزی را یاد ندارم که ب یادش نبوده باشم. چقد غصه میخورم و چقدر دلم میخواد برگردم ب گذشته و بهش بگم بدون اون نمیتونم .مطمئنم الان کنارم بود اگر میدانست لعنت به غرورم. متاهل هستم همسر خوبی دارم اما عاشقش نیستم. هیچ چیز بدی در وجودش ندیده ام او ب من وفادار است و دوستم دارد اما من بهش خیلی بد کردم .. خدایا منو ببخش. هم زندگی او را خراب کردم هم خودم زندگی نکردم . و همیشه از خدا میخام که منو دلبسته همسرم کنه. و دیگر رسیدن من ب عشق تلخم محاله. هعیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.