که حدود۷۰درصد رتبه های برتر کنکور جز طبقه ثروتمند جامعن
رتبه ۱ امسال برای حفظ ارامشش قبل کنکور دوبار سفر خارجی به مسکو و پاریس رفته و پدرومادرش هردو پزشک متخصص و با همه موسسه هاهم همکاری داشته واقعا باید امکانات و پول باشهوگرنه هیچ جوره موفق نمیشهادم ازین حرفا یکلیشه اب که باتلاش به همه چی میرسیم هم اصلا قبول ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک زمانی همه رتبه برتر ها از مناطق محروم و فقیر بودن الان نه همه بچه پولدار و مدارس آنچنانی...
اصلا از مدارس غیرانتفاعی نبودن، تیزهوشان بودن اکثرا
یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ... داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن. تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣 مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚 نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه، شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪
عدالت یعنی هرکی اندازه تلاشش بدست بیارهپدر و مادرش با تلاش به اونجا رسیدن که الان پولداره دختره
این حرف شما درسته ولی برای جامعه ای که هر کس اندازه تلاشش به پول میرسه . نه اینکه یه عده با رانت و هزار چیز دیگه تلاش نکرده به اون بالا بالاها میرسن قشر متوسط هم هر چی میدوه از هدف دورتر میشه . بخاطر وضع اقتصاد که واسه اون پولدارتر شدن قشر اول به این وضع افتاده
کاملا کلی صحبت کردم اصلا شخص ایشون مدنظرم نیس
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
شرم بر خودت😐 تو خبرگزاری فارس بود فک کنم که شغل پدر مادراشونو زده بود
یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ... داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن. تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣 مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚 نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه، شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪
برعکسه عزیزماغلب مرفه هستن روستایی و محروم و اینا مال کنکورای چندین سال پیش بود
بابا جان میگم خبرگزاریها زدن درمورد شغل پدر مادراشون و مدارسی که درس خوندن
عزیز خوده سازمان سنجش اینو گفته :)درسته سمپاد دولتیه ولی بچه های پولدارم توشون هست
رتبه برترا بیشتر سمپادی بودن، بقیه رو آمار ندیدم