2777
2789
عنوان

این آدم سمی رو ببخشم

100 بازدید | 14 پست

من یه دوستی دارم که تو یه گپی که از قضا مختلط هم هست من رو عضو کرده من اصلا اهل این جور کارا نیستم صرفا جهت کنجکاوی اسمم و سرچ کردم تا ببینم چی در موردم گفته و بله حدس بزن چی دیدم کلی پشت سر من حرف زده و مسخرم کرده من رنگ پوست گندمی روشن و بسیار زیبایی دارم و این اومده گفته رنگ لاک چری مگه به این سیا سوخته میاد خلاصه که کلی مسخرم کرده درحالی که خدا شاهده همیشه از بوی بد دهن و بدنش ما زله میشیم قیافشم اصلا تعریفی نداره خیلیم بد قواره است و تعریف از خود نباشه زیبایی من همیشه مورد تحسین بقیع قرار گرفته 

الان من قرار اینو تو مدرسه ببینم چه رفتاری نشون بدم؟

خودشم به اون یکی دوستم گفته من عادی رفتار میکنم یه جوری که انگار نفهمیدم می‌دونه چی پشت سرش گفتم

دوستمم میگه ببخشش و هیچی نگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دهنشو سرویس کنمنم دیروز فهمیدم یکی از دوستای سه سالم چقدر بد پشتم حرف زده امروز پیام دادم دهنشو ...

این قضیه مال یک ماه پیش که من اون موقع بهش پیام دادم اما دوستم قسم داد که پاک کنم دیگه الان نمیتونم دوباره برم بدم 

تو مدرسه چیکار کنم ؟

سال آخرم هستیم زیاد قرار نیست ببینمش عفریته رو 

حتما بهش بگو حرف زدنی از بدی های خودشم بگو خجالت بکشه اگه واقعا دوستت باشه عذرخواهی می کنه که اگه کر ...

اگه به روی خودش نیاورد چی خودم بحث و باز کنم؟

با مثلاً بهش رو ندم اگه بگه چرا اینطوری می‌کنی بگم تو خیلی بیشخصیتی؟

من باشم خودم بحث رو باز می کنم از پیاماش اسکرین بگیر شاید لازم شد

همینکه دیدمش تق بگنم چرا همچین گی خواری کردی ؟

من احمق یادم رفت اسکرین بگیرم 

ولی همه شاهدن

اون گروهم ترک کردم

ببخشید هی سوال میکنما آخه واقن نیاز به مشاوره دارم 

همینکه دیدمش تق بگنم چرا همچین گی خواری کردی ؟من احمق یادم رفت اسکرین بگیرم ولی همه شاهدن اون گروهم ...

دیدیش رو نده بعد که اومد سمتت بگو برو اونور من با توکاری ندم فلان کار و کردی خودت فلان جوری.....

سربسته بهش بگو درست نیست کارت و اینطوری خودت فقط خراب کردی

بهش میگم انقد عقده ای بزرگ شدی که تحمل نداری یه نفر بالاتر از خودت باشه 

تو اون گروهم هیشکی منو نمی‌شناخت تو خودتو خراب و حقیر کردی