2777
2789
عنوان

برفرض با پول ددی پزشکی قبول شدی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی به مبینا پزشکی ندادن حرفا میرنیدا

نه من چه کاره هستم

فقط برام بامزه است هرکسی به هر جا برسه معتقدین یه پول و پارتی وسط هست

یه نگاه به حجم انبوه تاپیک هاتون توی این مدت کم عضویتتان بنداز تا دلیل موفقيت اون دخترها رو بدونی 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ما خودمون پولداریم تو فامیل پولدار خیلی داریم همه مدارس خاص البرز حلی تیزهوشان درس خوندیم خودم ۳ سال ...

ببخشید پول نباشه از کجا کتاب تست بیاریم 🤦‍♀️

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

پزشکی آنقدر ارزش داره که هیچی ندونی و با جون مردم بازی کنی؟

اونا اگه جون مردم براشون مهم باشه و به این چیزا فکر کنن ک در مرحله ی اول باید بدونن این کار اصلا حرام و حق الناسه شاید اون صندلی ک با یکونیم دو میلیارد خریده میشه حق اون کسی بوده ک از روستا کنکور داده و تراز و رتبش واقعا خوب شده 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

من ۲۶ سالمه سنم زیاد نیست این اطرافیانمم ۳۰ ۴۰ ساله نیستن که بگم مثلا مال خیلی سال پیشه

۲۶ که بماند من برادرم ۱۸ هست و خودم ۲۳

برادرم بیشتر از من خوند ولی پزشکی روزانه یا پردیس نمیاره در حالی که من دندون پردیس اوردم حالا بماند که قبولی دندون از پزشکی سختتره

۳ الی ۴ سال اخیر اوضاع اینجوری شده منظورم از قدیم ۱۰ سال پیش نیست

این ۳ سال اخیر حتی بچه های ورودی سمپاد و نمونه دولتی هم ازموناشون رو الکی پیچیده کردن

تا ۳ الی ۴ سال پیش اوضاع خیلییی بهتر بود

من یه توصیه دارم واستون

بجای این داستانا برین ببینین پشت سهمیه ها چخبره

چقدر راحت وارد دانشگاه میشن و مزایای الکی بهشون میدن

من خودم ازاد پیرا میخونم،حتی همکلاسیای سهمیه ایم شهریه هم نمیدن!

این صفحه ها رو پشت اونا بزارین،باز خوبه پولدارا پول خرج میکنن

سهمیه ای ها حتی پول میگیرن

دلتنگ آواز قو🦢
۲۶ که بماند من برادرم ۱۸ هست و خودم ۲۳برادرم بیشتر از من خوند ولی پزشکی روزانه یا پردیس نمیاره در حا ...

دندون پردیس رفتی؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من یه توصیه دارم واستونبجای این داستانا برین ببینین پشت سهمیه ها چخبرهچقدر راحت وارد دانشگاه میشن و ...

واقعا سهمیه ای ها شهریه نمیدن؟؟؟