اون درسای سخت و تخصصیو با مغز نداشتت چجوری میخوای پاس کنی؟ دبیرستانو نمیفهمی تخصصی بفهمی؟
تو هررشته بیسوادی فاجعه بار میاره پزشکی که مستقیم با جون مردم سرکار و کار داری سهمیه ایا بماند خرید کنکور بماند اون نخودنغزای ترکیه و روسیه و چین و.. کجای دلم بذارم
۲۶ که بماند من برادرم ۱۸ هست و خودم ۲۳برادرم بیشتر از من خوند ولی پزشکی روزانه یا پردیس نمیاره در حا ...
نمیدونم ولی من میبینم همش پول نیست هستن کسایی که واقعا میخونن و زحمت میکشن
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتون رو زحمت ندید بحث هم نکنید این مملکت درست بشو نیست رانت و پارتی بیداد میکنه حتی مافیای جمع آوری زباله شهری هست بعد میخاین مافیای کنکور و دانشگاه نباشه چقد ساده اید آخه
ما خودمون پولداریم تو فامیل پولدار خیلی داریم همه مدارس خاص البرز حلی تیزهوشان درس خوندیم خودم ۳ سال ...
ولی اگه میخوندی میشد احتمال قبولی شما خیلی بیشتر از بچه ای هست که تو روستاست و نمیتونه از این امکانات استفاده کنه اون فقط کتاب درسی داره نهایت بتونه چندتا کتاب کمک درسی بخره یا به زور با پی دی اف بخونه
باور کن من دانشجوعمدیدمگفتن فلان نفر رفتیم دیدیم بیشترنهمه قرطی و بد دهن یا به ظاهر باکلاس و دنبال د ...
اونکه اره هستن آدمای این جوریم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡