2777
2789
عنوان

برفرض با پول ددی پزشکی قبول شدی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 115 پست

تلاشه که ارزشمنده.

خیلی پولدارا دیدیم هممون که خنگ هستند و صرفا مصرف کننده .

باید آفرین گفت به اتربنا که هر چند از لحاظ مادی وضعش خوب بود اما بازم تلاش کرد درس خوند و به جایی رسید.

وگرنه اینم میتونست یه بلاگر اینستاگرامی بشه که ژل بزنه به همه جاش و بیاد از سبک زندگی لاکچریش تو اینستا ویو بگیره تازه درآمدش هم بیشتر بود و زحمتش هم کمتر .

پدر بقیه چه ربطی به کنکور دارهچرا منطقی حرف نمیزنید!!کنکور رقابتیه که باید برای همه یکسان باشه نه ای ...

خیلی ربط داره

پدر و مادر و حمایت خانواده تو موفقیت خیلی خیلی ربط داره چه کنکور چه هرچیز دیگه ای 

کسی که تلاش کنه حمایت هم بشه قطعا موفق میشه

خیلیام هستن پدر و مادر همه جوره بهشون میرسن ولی هیچی نمیشن یا خیلیا تلاش میکنن و حامی ندارن راه شون خیلی سخت میشه

تلاش و حمایت باید هردوش باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دختره هم اونسال حتی باهاش مصاحبه کردن بعد گندش دراومد اصلا کنکور نداده بوده و دندون میخوند

الان هرچی بخوای فقط کافیه کارت ب کارت کنی

حتی صندلی پزشکی یا تخصصشو 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

پارسال این موقع چسبیده بودین به این که مبینا با مدال نباید سهمیه پزشکی بگیره امسال هم به این دختر بیچاره گیر دادین با پول بابا به این نتیجه رسیده

خدای نکرده یه موقع به خودتون زحمت ندین ها  که تلاشی بکنید برای موفقیت 

فقط صفحه بگذارید واسه مردم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هیچ بچه ی خنگی رو تو مدرسه راه نمیدن

بچه خنگ نه، ،بچه معمولی رو براش اینکار کن،،،،دوروبر خودم بود دانش آموز معمولی رو باباش بهترین کلاسا و کتابا رو براش گرفت چقدر پول خرجش کرد آخرش یه رشته معمولی رو آورد تو دانشگاه ازاد،،، تازه یک سال هم پشت کنکور بود

الان هرچی بخوای فقط کافیه کارت ب کارت کنیحتی صندلی پزشکی یا تخصصشو

پزشکی آنقدر ارزش داره که هیچی ندونی و با جون مردم بازی کنی؟ 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

قبلا اوضاع بهتر بود حق با شما بود ادمای اطافتون با توجه به حدود سنی ای که گفتین همه افراد قدیمن نه ا ...

من ۲۶ سالمه سنم زیاد نیست این اطرافیانمم ۳۰ ۴۰ ساله نیستن که بگم مثلا مال خیلی سال پیشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
شما متوجه نیستی که طبق امار هرسال رتبه های برتر جز دهک های پولدارن بعد میای از هوش حرف میزنی

ما خودمون پولداریم تو فامیل پولدار خیلی داریم همه مدارس خاص البرز حلی تیزهوشان درس خوندیم خودم ۳ سال پیش ۴۰تومن آخرش که شمردم واسه کنکور هزینه کرده بودم ولی رتبم خفن نشد چرا چون نخوندم 😂

با اکثر استادای معروف مثل بابک سادات میلاد قریشی و..کلی استاد معروف دیگم که واسه اون زمان بودن کلاس حضوری میرفتم 

اتفاقا بقیه تو فامیل چیز خاصی قبول نشدن😂

کلا اولین اصل خوندنه نمیشه بگه چون پولدارن پس رتبه آوردن تلاش کردن واقعا