2777
2789
عنوان

پسرا بیاین نظر بدین

146 بازدید | 21 پست

ر.لم یه دوست صمیمی داره که این دوستش عاشق یه دختره شده ولی دختره محلش نمیده و ر‌لم ساعتها زنگ میزنه با گوشی در مورد دوستش و دختره حرف میزنه و از من نظر میگیره که چیکار کنه ولی من این دوستشو اصلا نمی‌شناسم و یه حسی چند روزه اومده سراغم که این خودشه چون وقتی میگم دختره دوسش ندارع سکوت می‌کنه و نمیخواد قبول کنه (اینم بگم دوست ،‌پسرم خیلی دلسوزه ولی این حجم از دلسوزی طبیعی نی)

حالم خیلی بده ولی مدرکی ندارم اصلا یه آدم چقدر می‌تونه کثیف باشه همچین کاری کنه 

دیشب بهش گفتم که اگه دختر فالو داره بگو آن فالو کنه و رزم امروز فالورینگاش ۵۰ تا کم شده 

الان این دوستش خودشه ؟ من چیکار کنم خیلی آشفته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دوست پسرش لاشی بازی درآورده

چجوری میتونم بفهمم و مطمئن بشم 

من قبلاً بهش گفتم اگه با من بودی و یکی دیگه فکرتو مشغول کرد حتی به ثانیه نکشیده منو خط بزن چون حست واقعی نی 

یعنی آدم اینقدر بد 

اون خودشو میگه حتما مثلا چیا میگه میگی میاد صحبت میکنه راجبشون از دختره چی میگه دوست پسرت چندسالشه؟

۲۴ سالشه 

مثلا میگه به دوستم گفتم این کارو کنه نظر تو چیه 

بعد میگه دختره با دوستم اوکی شد چند تا چک میزنم اعصابمو بهم ریخته 

میگه دختره خوش خندست 

بعضی وقتا حرفاش با هم نمی‌خونه من گیج شدم