2777
2789

بچه ها من یه پسری رو فوق العاده دوسش داشتم یی نهایت ما ۱ سال و دو ماه با هم بودیم اخرم یه کاری کرد من بدم اومد بلاکش کردم 

و بعد اون موضوع ۴ ماهه که ما کلا تموم کردیم

حتی پیام تولدت مبارک ام گفتم بهش اما جوابی نداد 

و خودش ام تولدمو تبریک نگفت 

اینکه میگن دخترا تا چند ماه اذیت میشن بعد درست میشن برای من هنوز صدق نکرده من دیگه گریه نمیکنم اما هرروز غصه میخورم 

و دیشب یه صحنه دیدم خیلی ناراحت شدم من 

یه گروه داشتم برای شهر خودمونه اصلا نمیرم توش کاری ندارم 

دیدم این با اکانت اصلیش که عکسای خودش توشه عضو هست 

احتمالا میخاد دختر جدید پیدا کنه 

🧡 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتنی میره...🥀

حالا تو هی میخوای بشینی غصه بخوری؟؟؟؟؟

بلند شو، به خودت بیا!

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

دقیقااا میدونم کاش از فکرش بیام بیرون

عزیزم منم یه خواستگار داشتم قرار شد چند جلسه صحبت کنیم ببینیم توافق داریم یانه ،وقتی به هم خورد تا یکسال حالم بد بود وناراحت بودم فکر می کردم بهتر از اون پیدا نمی کنم درصورتی که چاق و کوتاه بود من از اون بهتر بودم ،الان تو خیابون ببینمش اصلا نمی شناسمش ،و الان میگم خدایا شکرت که وارد زندگیم نشد و تموم شد ،تو ببین این آدم یکسال دیگه برات مهمه ،چه خصوصیات اخلاقی مثبتی داره ،شغلش چیه ،می تونه پدر خوبی برای بچه هات باشه ؟

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چکار کنم از مغزم بره بیرون

کتاب بخون 

کلی فیلم ببین 

بگرد 

دوست های جدید پیدا کن 

بهش فکر نکن. ( ما فکر میکنیم فقط فکر نکردن کافیه، اما تو اول باید خودت رو قانع کنی که تموم شده ، و برا هم مناسب نبودبن، بعد کم کم از یادت میره...) 

تو خیلی با لیاقتی گلم🌷🌷

از اون بهترش میاد !!! 

صبور باش و امید وار و با آرامش به زندگیت برس.....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

کاش نمی‌رفت

دیگه رفته تموم!!!

به درک ، خدای من چرا شما ها بقیه انقد براتون مهمه!!!!!😶😶😶😶

چکار کنم از مغزم بره بیرون

زمان بگذره حل میشه درکت میکنم‌اولش سخته ولی سعی کن خودتو مشغول کنی 

سعی کن تو جمع خونواده ات دوستات وقت بگذرونی 

هروقت فکرش اومد به سرت جنبه های منفی شو یادت بیار کارایی ک دوس نداشتی و اون آدم همون ‌کارارو میکرد اخلاقیاتی ک دوس نداشتی ببینی ازش بشین فک‌کن اگه میخواستی چقد برات بدتر میشد حتی داری میگی تو گروه عضو بوده دختر پسر بودن 

تو ببین این آدم که تو نبودت دنبال یکی هستش که جایگزین کنه بعد وقتی بهش برسی بحث کنی‌قهر کنی بت خیانت نمیکنه؟؟؟؟

سعی کن دنبال ی حرفه باشی خودتو هرجور شده سرگرم‌کن‌ نماز بحون قرآن بخون بیشتر سمت خدا باش 

اینم بدون ی صلاحی بوده از سمت خدا ک‌جدا شی بعدشم ببینی ت نبودت دنبال یکی دیگه هس 

ارزش خودتو بدون کسیو بخواه ک دوست داره براش عزیزی ن اینی که تو نبودت میخواد یکیو بیاره

الان حس وابستگی داری کم کم بهتر میشی چون از نظر علمی اینطوریه وقتی با یکی اول رابطه آشنایی هستی بهش وابسته میشی مغز ناخودآگاه دوپامین بیشتری آزاد میکنه حس سرخوشی حال بهتری داری وقتی اون آدم نباشه اون حس خوشحالی کمرنگ میشه 

سعی کن حال تو خوب کنی هیچکی بهتر از خودت برای خودت نمیتونه حال تو خوب کنه 

زمان بگذره حل میشه درکت میکنم‌اولش سخته ولی سعی کن خودتو مشغول کنی سعی کن تو جمع خونواده ات دوستات و ...

مرسی عزیز دلم اینقذر نوشتی برام الان اتفاقا صدای اذان شنیدم دلم خاست نماز بخونم

🧡 
مرسی عزیز دلم اینقذر نوشتی برام الان اتفاقا صدای اذان شنیدم دلم خاست نماز بخونم

خواهش میکنم عزیزم هروقت دلت گرفت زنگ بزن ۱۶۴۰ با خط همراه اول حرم امام حسین هرچقد خواستی حرف بزن رایگان از شارژت هم کم‌نمیشه 

از امام حسین بخوای حال تو خوب میکنه من خودم ی زمانی تو این موقعیت بودم دعا کن خودمونی باهاش حرف بزن انشالله همیشه حال دلت خوب باشه 💗✨️