2777
2789

من کلاس آنلاین گرفتم کنکوریم 

بعد من چند باری صبح بیدار شدم ولی بعدش دیگه نتونستم تهش بین هشت. نه . ده صبح بیدار میشم بعد بلند میشم اصلا انرژی برام باقی نمی‌مونه همش خابم میاد یا دارم تدریس یا کتاب میخونم مغزم کار نمیکنه خستم همش الآنم دو روزه درس نخوندم انگار دوباره خاب دارم خستم انگیزه م ندارم 

کسی بوده همش خسته باشه؟ ی راه حلی پیشنهاد بدین شاید یکم ب خودم اومدم دیشب ی مشکلی پیش اومد ۲ صب خابیدم تا ۱۱ ظهر بعد دیدم واقعا نمیتونم حال و حوصله ندارم ۲ خابیدم تا پنج رسما امروزم ب فنا رفت عقب افتادم برناممم

امروزم تاپیک زدم کسی نبود حالا شاید بخاطر اینکه سایت شلوغ نبود زیاد ممنون میشم راهنماییم کنین🤍

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده شاید کم خونی داری

ممکنه بخاطر بدنم باشه ک ویتامینی کمبود داشته باشه؟

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

منم چندروزه اینطوریم البته مدرسه که شروع شده بهتر شدم، ولی آب بخور و سعی کن یه کار خاص تو روز انجام ...

مدرسه ک باز آدم بیشتر اذیت میشه صب پاخش بره بیاد بعدازظهر بلاخره باید شارژ بشه یکم بخابه بعد شروع کنه ب خوندن هنره والا 

محل درس خوندن و خوابت یکیه

اره بگی نگی ولی دو سه روزه اینطوری شدم 

اگ خونده باشی توضیحاتمو گفتم تا پنج خابیدم دوباره الان یکم شارژ شدم میتونم شاید زره ایی درس بخونم الان دو سه روزه اینطوری شدم

بببین منم مثل تو بودم، متاسفانه کم بود ویتامین داشتم و تغذیه خوبی نداشتم. غذام زیاد نبود 

روزی یه ویتامین سی. 

ماهی یدونه ویتامین دی 

و همچنین امگا سه بخر و از دکتر بپرس چطور مصرق کنی. 

غذا هم باید عسل و گوشت و اینا بخوری... 

و یه فعالیت بدنی داشته باشی، یه ورزشی رقصی ک هورمون شادی بیاره تو بدنت

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
مدرسه ک باز آدم بیشتر اذیت میشه صب پاخش بره بیاد بعدازظهر بلاخره باید شارژ بشه یکم بخابه بعد شروع کن ...

نه خب چون دیگه برای امتحانا و اینا میخونم همش نمیخوام بخوابم تو یه تعادلی نگهش میدارم ولی ممکنه کم خونی هم داشته باشیا.

Cause she's the wrong girl at the right time

بببین منم مثل تو بودم، متاسفانه کم بود ویتامین داشتم و تغذیه خوبی نداشتم. غذام زیاد نبود روزی یه ویت ...

منم فک میکنم کمبود ویتامین داشته باشم چون خیلی وقته آزمایش ندادم

فعالیت بدنیم باشگاه میرفتم تا زمانی ک نشستم درس خوندم ینی ی ماه پیش دیگه نرفتم

پس فعلا همین ویتامینارو مصرف میکنم تا یمدت مرسی گل🤍🎀

نه خب چون دیگه برای امتحانا و اینا میخونم همش نمیخوام بخوابم تو یه تعادلی نگهش میدارم ولی ممکنه کم خ ...

دو سه سالی میشه آزمایش ندادم🫠💔فک کنم مشکل دقیقا همینجاست

اج مدرسه میری چندمی؟

خب پس حتما برو آزمایش بدهورودی دهم ریاضی فیزیکم😭

اوووو خیلی راه داری پس

از همین دهم سعی کن درستو خوب بخونی تابستون یه ماه اول و بزار برای جمع بندی دهم دو ماه دیگشو بزار برای پیش خانی یازدهم و هر تابستون سعی کن تست بزنی

اوووو خیلی راه داری پساز همین دهم سعی کن درستو خوب بخونی تابستون یه ماه اول و بزار برای جمع بندی دهم ...

اره ولی تا همینجا هم پدرم در اومده😭

باشه مرسی

Cause she's the wrong girl at the right time