2777
2789
عنوان

هرکسی که به شغل خونگی مشغوله بیاد

399 بازدید | 47 پست

داخل این سایت چون اکثرا خانوم های خانه دار هستند و ماشالله اکثر خانومای ایرانی مستقل خلاق و هنرمند هستن احتمالش زیاده که اینجا افرادی باشند که شغل خونگی داشته باشند در کنار خانه داری ، و چون داخل همین سایت دوستانی با من در ارتباط هستن که به دلیل تنگ دستی و گرفتاری هیچ راهی به ذهنشون نمی‌رسه خواستم ازتون بخوام که اگه حرفه ای یا چیزی میدونید معرفی کنید تا بقیه خانوم ها هم از این راهنمایی شما بهرمند شوند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقم کوچیکه توخونه سبزی پاک میکنم و صیفی جات

میخرن ازت ؟

من یه بار ترشی درست کردم هیچکی نخرید ضرر کردم

سبزی هم مردم روستامون خودشون پاک میکنن

صیفیجات چیه ؟

خداهست❤️

میخرن ازت ؟من یه بار ترشی درست کردم هیچکی نخرید ضرر کردمسبزی هم مردم روستامون خودشون پاک میکننصیفیجا ...

خودشون میارن پاک میکنم میبرن.سبزی لوبیا .هویج کم هست ولی چاره چیه ..اینم الاناخیلی کم شده درحد دوسه کیلو هفته ای

اسلامیست انکار

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اسلامیست انکار

اصلانیست

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

هرچی هم تودیوارمیگردی همش کلاهبرداریه

بخدا صاحب سایت باید یه پولی بهت بده ، اونقدر که تو فعالی نینی یار ها نیستن😂😂

تو از کجا میدونی شاید بدن🤧🤣🤪

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/